Managed hosting door True

Linux Introductie cursus

U wilt de Ethical Hacking opleiding gaan volgen en bent op zoek naar basiskennis van Linux systemen U wilt zich gaan verdiepen in Linux maar hebt nog beperkt kennis van het onderwerp

Georganiseerd door Security Academy

Deze cursus bestaat uit een algemene introductie tot Linux, een eerste kennismaking met de mogelijkheden van het systeem, en enkele basiscommando’s om zelf mee aan de slag te gaan.
De training behandelt vooral de gebruikersaspecten van het operating system, geen systeemaspecten. Een beschrijving van de werking van het filesysteem, de processen en de shell, moet de gebruiker helpen om de basis Linux-commandoset te gebruiken. Ook wordt aandacht besteed aan de belangrijkste security aspecten.

Doelgroep
Deze cursus is geschikt voor iedere toekomstige (eind)gebruiker van Linux. Of als vooropleiding voor mensen met beperkte kennis van technologie die de cursus Ethical Hacking Foundation willen gaan volgen.

Voorkennis
Er is geen enkele voorkennis van UNIX of Linux nodig. Ervaring met een ander operating system of programmeer-ervaring kan een voordeel zijn. Het niveau van deze cursus is MBO.

Cursusmateriaal
Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands. Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal ontvangt u deze op de eerste lesdag.
Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:
Cursusmateriaal
Een heerlijke lunch

donderdag 30 april 09:00 - 16:00
Leuven, Belgie
Leuven, Belgie
475,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.