Managed hosting door True

CCSP® Preparation Course

U wilt uzelf op praktische wijze voorbereiden op het internationale CCSP®-examen U wilt gecertificeerd cloud security specialist worden U wilt zich niet alleen voorbereiden op het examen, maar u wilt ook de stof leren toepassen

Georganiseerd door Security Academy

Tijdens deze CCSP®-cursus wordt u opgeleid tot een breed onderlegde specialist op het gebied van informatiebeveiliging in de context van cloud-oplossingen zoals SAAS, PAAS en IAAS. Na afronding van de cursus heeft u een gedegen kennis van de 6 CCSP®-domeinen en kunt u deze in de praktijk toepassen, zodat u goed voorbereid aan het CCSP®-examen van (ISC)² kunt deelnemen.
Met recente ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving – denk aan de Wet Meldplicht Datalekken, de nieuwe EU privacy-wetgeving (AVG) en ook aan Safe Harbour/Privacy Shield – is de behoefte aan Cloud Security specialisten groot. Deze behoefte zal met zekerheid in de komende jaren alleen maar groter worden. Met een CCSP®-certificering op zak kunt u aantonen dat u een van die specialisten bent en vergroot u uw loopbaanperspectief.
De Certified Cloud Security Professional (CCSP®) bestaat uit theorie afgewisseld met praktijkcasussen en oefenvragen. Er wordt uitgebreid ingegaan op ieder domein, zodat u voldoende tijd heeft uzelf de stof eigen te maken. U krijgt een uitgebreid CCSP®-proefexamen dat uiteraard ook nabesproken wordt. Er wordt specifiek aandacht gegeven aan de Nederlandse/Belgische situatie.

Doelgroep
De CCSP®-training is bedoeld voor:
Enterprise Architecten
Security Administrators
Systems Engineers
Security Architecten
Security Consultants
Security Engineers
Security Managers
Systems Architecten

Voorkennis
Voor deze training wordt vooraf geen specifieke security kennis vereist.

woensdag 27 mei 09:00 - 17:00
Woerden
de Bleek 11
3450,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.