Managed hosting door True

Data in beweging

ITON en Hillstar organiseren als partners een gezamenlijk seminar, waarbij de kansen die de inzet van BI en Cloud bieden worden gepresenteerd, al dan niet in combinatie met elkaar.

Seminar
Georganiseerd door ITON

Weet je zeker dat jouw rapportages altijd kloppen? Een grote dataset is een waardevol bezit. Dat wordt het pas nadat je ziet wat die data precies betekent. De standaard Microsoft BI-oplossingen geven je snel het inzicht dat je nodig hebt om jouw processen dagelijks te verbeteren.

Met Power BI, onderdeel van Office 365, lost Microsoft al deze punten op. De gestandaardiseerde methode verzamelt data automatisch, gemodelleerd op basis van bedrijfsregels en gevisualiseerd tot een detailniveau naar keuze.

Tijdens het seminar informeren wij je over de mogelijkheden van Power BI en een data warehouse voor Business Intelligence.

Business Intelligence en de keuze om applicaties in de Cloud af te nemen worden over het algemeen beschouwd als strategische vraagstukken. Daarom vermijden wij tijdens het seminar zoveel mogelijk de techniek en beperken wij ons tot de noodzakelijke zaken om duidelijk te maken hoe de verschillende oplossingen functioneren. Tijdens de afsluitende Q&A in het Historisch Café van BOVAG, zijn voldoende collega’s van Hillstar en ITON aanwezig om eventuele technische vragen te beantwoorden. Uiteraard maken wij ook graag een afspraak voor na het seminar.

ITON informeert je over de mogelijkheden van “de cloud”. Welke kansen biedt de cloud en waar dien je rekening mee te houden. Is de cloud veilig en hoe blijft je in controle? Hillstar geeft je inzicht in de toepassing van Microsoft Power BI in jouw organisatie ter vervanging of aanvullend op Excel. Daarnaast leggen we uit waarom de inzet van een datawarehouse (DWH) een waardevolle aanvulling is.

donderdag 5 december 13:15 - 16:30
Bunnik
KOSTERIJLAND 15
Website bezoeken
Inschrijven
088 070 06 00

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.