Managed hosting door True

Encryptie & PKI Practitioner

U wilt zich gaan verdiepen in encryptie en netwerktechniek U heeft de taak encryptie te implementeren binnen uw organisatie en wil graag meer leren over deze techniek

Georganiseerd door Security Academy

Protocollen als SSL, VPN, PKI worden veelvuldig gebruikt. In deze introductiecursus wordt ingegaan op de verschillende technieken van cryptografie en de praktische inzetbaarheid ervan.
Als securityprofessional komt u gegarandeerd in aanraking met encryptieprotocollen zoals VPN en SSL. Zeker als uw organisatie plannen heeft om met mobiele devices te gaan werken, komt het vraagstuk van encryptie en versleuteling van netwerken aan de orde.
In deze cursus wordt op een duidelijke manier uitgelegd wat encryptie is zonder diep in de techniek en wiskunde te duiken. De focus wordt gelegd op de toepassing; er wordt geleerd in welke situaties en onder welke omstandigheden de diverse technieken gebruikt kunnen worden.
Na het volgen van deze cursus kunt u meepraten met de netwerksecurity-specialisten en afgewogen advies uitbrengen over de in te zetten encryptiemethodes.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor cursisten die zich gaan bezighouden of al bezighouden met encryptie en meer kennis willen vergaren over netwerktechniek.

Voorkennis
Voor deze cursus is geen voorkennis noodzakelijk, echter enige basiskennis van IT-Security wordt wel aangeraden. Beschikt u hier nog niet over, dan raden wij aan om eerst de cursus IT-Security Foundation te volgen.

Cursusmateriaal
U ontvangt bij aanvang van de cursus het cursusmateriaal via onze portal. Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands. Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal ontvangt u deze op de eerste lesdag.

woensdag 11 december 09:00 t/m vrijdag 13 december 17:00
Woerden
de Bleek 11
1950,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.