Managed hosting door True

Liferay EMEA Partner Summit 2019

Op 10 en 11 september 2019 vindt in Milaan de Liferay EMEA Partner Summit 2019 plaats. Liferay inspireert haar partners tijdens de tweedaagse summit met onderwerpen als het optimaliseren van de sales cyclus, nieuwe producten en ontwikkelingen van Liferay.

Georganiseerd door Liferay Benelux BV

Op 10 en 11 september 2019 vindt in Milaan de Liferay EMEA Partner Summit 2019 plaats. Partners van de DXP-leverancier laten zich tijdens de tweedaagse summit inspireren over het optimaliseren van de sales cyclus, toepassingen van de diverse Liferay-producten voor verschillende verticale markten en nieuwe producten en ontwikkelingen van het bedrijf. Voor technische vertegenwoordigers zijn er sessies over hoe het Liferay DXP optimaal kan worden ingezet en op maat kan worden gemaakt voor specifieke klantbehoeften, de inzet van Liferay DXP Analytics Cloud, Commerce en DXP Cloud en meer.


Bekende sprekers als Brian Chan (Founder & Chief Executive van Liferay) en Brian Kim (Chief Operating Officer van Liferay) lichten alle ontwikkelingen toe. Tevens worden diverse Partner Awards uitgereikt voor de Innovation Partner of the Year, Marketing Excellence Partner of the Year en de Social Responsible Partner of the Year.

dinsdag 10 september 09:00 t/m woensdag 11 september 13:45
Milaan
Talent Garden Calabiana, Milaan, Italië
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.