Managed hosting door True

Data for Breakfast

Heeft uw organisatie of business unit een overload aan informatieproducten, datasets, dashboards en rapportages die u beter toegankelijk wilt maken voor uw medewerkers? Dan zijn oplossingen zoals het Dataloket ideaal voor uw organisatie!

Workshop
Georganiseerd door Uitgeverij IP

Informatie overzichtelijk
KBenP helpt organisaties met de ontwikkeling naar een datagedreven overheid. Zo ontwikkelde KBenP onder meer het Dataloket voor de Provincie Zuid-Holland. De focus van deze oplossing ligt op informatieproducten en datasets. Het Dataloket brengt alle datasets overzichtelijk in beeld in één overzicht. Dit maakt het mogelijk om met één zoekopdracht te zoeken door meerdere informatiesystemen!

Door gebruik te maken van de faciliteiten van de provincie is het mogelijk om binnen een veilige omgeving te werken aan gezamenlijke datagedreven oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

Datagedreven
KBenP organiseert in het kader van dit onderwerp een aantal bijeenkomsten waarbij we aan de hand van deze concrete use cases laten zien hoe organisaties effectief stappen kunnen nemen richting datagedreven bestuurschap.Wilt u meer weten over het Dataloket en het gebruik hiervan? Tijdens een informatiebijeenkomst op ons kantoor in Utrecht, informeren we u graag over de mogelijkheden die het Dataloket biedt voor u als organisatie.

donderdag 13 juni 08:30 - 11:30
Utrecht
Nijverheidsweg 16a
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
0615201724

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.