Managed hosting door True

Developers Event van het Bergler Expertise Center: Angular & Progressive web apps

Als je kijkt naar de ontwikkeling van software systemen de laatste 5 jaar, dan zie je een duidelijke trend van applicaties die worden omgebouwd naar modulaire systemen, die draaien in de cloud met een (web)app als gebruikersinterface.

Georganiseerd door Bergler ICT

Tijdens deze avond gaan we in op de impact die dit heeft op de architectuur keuzes die gemaakt worden. We gaan kort in op de verschillende opties die er zijn om front-end apps te maken en wat de voor en tegens zijn van iedere optie. Vervolgens bekijken we best practices om een single page applicatie op te zetten in Angular en laten we zien op welke wijze deze app als progressive web app ingezet kan worden zonder de appstores te hoeven gebruiken.

Gastsprekers:

Wouter Bos
Wouter is frontend designer en developer, werkt voor Noordhoff Health aan diverse e-learning gerelateerde producten en deelt kort de praktijkervaring en ‘lessons learned’ die zij met Angular hebben opgedaan.

Albert Brand
Albert werkt bij Xebia als Senior Consultant. Hij is gespecialiseerd in webtechnologie en softwarearchitectuur. Hij heeft uitgebreide ervaring met full stack technologies, zoals cloud computing, user interface frameworks, continuous integration tools en database-producten. Met frontend-libraries zoals React, React Native of Angular en back-end technologieën zoals Spring, NodeJS of Firebase, kan hij goedwerkende software vanuit het niets creëren en bestaande legacy stacks naar een nieuw niveau brengen.

dinsdag 16 april 18:30 - 21:00
Houten
De Roskam (Plein 25, Houten)
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
076-5720200

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.