Managed hosting door True

Administratieve processen bij gemeenten versnellen

De werkdruk bij gemeenten is veel te hoog. Dat komt door de administratieve rompslomp, zoals het aanmaken van zaken, het afhandelen van Wmo verzoeken, het incasseren van automatische machtigingen of afhandelen van backoffice zaken.

Webinar
Georganiseerd door Coforce

De werkdruk bij gemeenten is veel te hoog. Dat komt door de administratieve rompslomp, zoals het aanmaken van zaken, het afhandelen van Wmo verzoeken, het incasseren van automatische machtigingen of afhandelen van backoffice zaken. Gemeenten moeten meer taken uitvoeren, maar met minder geld en met minder medewerkers. De werkdruk loopt op en ontstaan er achterstanden in het administratieve proces terwijl burgers en bedrijven wel een snellere dienstverlening verwachten.

Herkent u zich in de administratieve werkdruk bij uw organisatie?
Zijn uw medewerkers te veel bezig met interne processen en te weinig met klanten? Dat kan anders! Slimme software kan bij vrijwel elk administratief of financieel proces binnen een gemeente ingezet worden. Denk hierbij aan het voorkomen van dubbele handelingen om administraties binnen verschillende systemen te synchroniseren of de vele handmatige handelingen die nodig zijn om een zaak op te voeren of gegevens in meerdere systemen te controleren.

Deze slimme software, ook wel RPA genoemd kan gebruikt worden om het bestaande IT-landschap effectiever te benutten en onvolkomenheden in het huidige proces op te lossen waardoor administratieve lasten omlaag gaan en de dienstverlening verbeterd wordt.

donderdag 28 maart 15:00 - 16:00
Online
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
0318 648742

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.