Managed hosting door True

Kennisevent Sensoriek & IoT

World Class Maintenance en Dimensys hebben de afgelopen maanden samen met Avans Hogescholen gewerkt aan een succesvol IoT en Predictive Maintenance fieldlab. In dit gezamenlijke event wordt de opgedane kennis gedeeld.

Georganiseerd door Dimensys

World Class Maintenance en Dimensys hebben de afgelopen maanden samen met Avans Hogescholen gewerkt aan een succesvol IoT en Predictive Maintenance fieldlab (proof of concept). Het doel is geweest om uit te zoeken wat er allemaal komt kijken bij een groot industrieel systeem en wat het juiste moment is om preventief onderhoud uit te voeren.

De opgedane kennis uit het fieldlab CAMPIONE delen we in een gezamenlijk kennisevent rondom Industry 4.0 voor de chemie en aanverwante bedrijven. Dimensys en WCM organiseren dit op dinsdag 19 maart om 13:00 uur.

Smart Maintenance ligt tegenwoordig binnen handbereik van elke organisatie, maar hoe benut je de kansen in de waardeketen die Industry 4.0 met zich meebrengt?

Laat je bijpraten over zaken als de waarde van sensoriek in onderhoud en de schaarste aan technici in combinatie met virtual reality en veiligheid.

dinsdag 19 maart 13:00 - 17:00
Gilze en Rijen
Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)6 53 54 80 88

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.