Managed hosting door True

Arrow Snow IT

Arrow Nederland brengt een tiental vendoren bij elkaar om hun innovaties op het gebied van IoT, AI, data, cloud en security te presenteren. Het evenement in SnowWorld Zoetermeer is gericht op resellers, consultants en voor het eerst ook eindgebruikers.

Georganiseerd door Arrow ECS

Op 22 maart vindt Arrow Snow IT plaats. Value Added distributeur Arrow Nederland brengt tijdens dit evenement een tiental vendoren bij elkaar om hun innovaties op het gebied van IoT, AI, data, cloud en security te presenteren. Het evenement in SnowWorld Zoetermeer is gericht op resellers, consultants en voor het eerst ook eindgebruikers.

Tijdens plenaire en break-out sessies presenteren toonaangevende leveranciers als o.a. Fortinet, Huawei, Nutanix en Forcepoint aansprekende praktijkcases van hun meest innovatieve oplossingen. Hoe zorgt Artificial Intelligence ervoor dat een Amerikaanse skipiste een maand langer open kan blijven? U hoort het tijdens de presentatie van Check Point.

Innovation is here! Volledig in thema zal Lisa Bunschoten, de jonge paralympische snowboarder, tijdens Arrow Snow IT haar inspirerende verhaal vertellen over de rol die innovatie en techniek spelen in haar leven.

Tijdens Snow IT is er ook gelegenheid zelf de latten onder te binden en op ski’s of snowboard van de SnowWorld piste af te dalen. Uiteraard is er volop gelegenheid tot netwerken tijdens de après-ski borrel en het afsluitende Aspen Walking Dinner.

Meer informatie en inschrijven via de website www.Snow-IT.nl. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

vrijdag 22 maart 10:00 - 17:00
Zoetermeer
SnowWorld
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.