Managed hosting door True

Informatieavond leergang Business Data Scientist | Radboud Management Academy

De leergang Business Data Scientist van RMa leert je in 10 dagen alles over het toepassen en implementeren van data science en data toepassingen vanuit een bedrijfskundig en sociaal-organisatorisch kader. Op 29 januari is er een informatiebijeenkomst.

Presentatie
Georganiseerd door Radboud Management Academy

Organisaties beschikken over een overvloed aan data. Data is een productiefactor geworden. Door er op de juiste wijze gebruik van te maken kan dit veel concurrentievoordeel opleveren. Spekkoper zijn die organisaties die daartoe beter in staat zijn dan anderen. Business data scientists spelen bij het tot waarde brengen van die data een sleutelrol.

Op 17 mei 2019 start de nieuwe leergang Business Data Scientist. In 10 dagen leer je alles over het toepassen en implementeren van data science en data toepassingen vanuit een bedrijfskundig en sociaal-organisatorisch kader. De inschrijvingen voor deze leergang zijn weer geopend!

De leergang Business Data Scientist wordt in 2019 voor het vijfde jaar door Radboud Management Academy aangeboden. Het progamma wordt elk jaar geactualiseerd.

dinsdag 29 januari 19:00 - 21:30
Utrecht
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
(024) 361 21 08

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.