Managed hosting door True

Seminar NETGEAR & APC – Network as a Service: voeg waarde toe aan het netwerk van uw klant

NETGEAR & APC presenteren u de laatste ontwikkelingen rondom network as a service. Meld u direct aan!Wilt u meer flexibiliteit en schaalbaarheid voor uw klant inclusief uitgebreide service en de zekerheid in stroomvoorziening? Netwerk as a Service biedt

Seminar
Georganiseerd door Tech Data

Netwerk as a Service met Insight Pro
NETGEAR lanceerde onlangs Insight Pro; hét cloudplatform voor Network as a Service (NaaS). Met deze tool verleent u in een handomdraai service aan de kleine tot middelgrote netwerken van uw klant.

Het NaaS-model voorziet in langetermijnafspraken, waarin u alle hardware en services in abonnementsvorm aanbiedt bij uw klanten. Door het centrale Insight dashboard bespaart u zeeën van tijd en levert u transparant en gemakkelijk servicecontracten.

Optimaliseer het netwerk met Connected SMART UPS
APC by Schneider Electric neemt u mee in de wereld van ‘Local Edge’. De vraag hiernaar wordt steeds groter en APC biedt hiervoor een passende oplossing met de Connected SMART UPS.

Wij zien voor u als reseller ruime kansen om als trusted advisor uw eindklant de juiste oplossing te bieden. Onder ander met het MSP model, waarin u de noodstroomvoorziening meeneemt in het contract met uw klant.

Wilt u meer weten over de waarde die u kunt toevoegen aan het netwerk van uw klant? Kom dan op donderdag 7 februari naar Tech Data in Bodegraven!

donderdag 7 februari 09:00 - 11:00
Bodegraven
Tech Data – Bodegraven Tolnasingel 2 2411 PV Bodegraven
Website bezoeken
Inschrijven
0881334016

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.