Managed hosting door True

Administratieve werkprocessen versnellen met RPA

Administratieve en financiële processen zijn de kern van een goede bedrijfsvoering. Technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat u sneller strategische beslissingen kunt maken en datagedreven kunt werken.

Meeting
Georganiseerd door Coforce

Administratieve en financiële processen zijn de kern van een goede bedrijfsvoering. Technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat u sneller strategische beslissingen kunt maken en datagedreven kunt werken. Robotisering is een uitstekend alternatief om inefficiënte of gebroken processen te automatiseren, zeker daar waar u hinder ondervindt van legacy systemen. Daarmee worden IT-oplossingen versmolten met financiële processen en producten. Bedenkt u eens; hoe ziet de dagelijkse operatie eruit zonder handmatige, repeterende handelingen van de medewerkers?

In een vertrouwde setting wordt ingegaan op de impact en mogelijkheden van Robotic Process Automation (RPA) om processen te optimaliseren. Ontdek nieuwe mogelijkheden van (interne) dienstverlening, nieuwe verdienmodellen én kansen voor de professional.

donderdag 14 februari 12:00 - 17:00
Ede
Kasteel Hoekelum
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
0318 648742

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.