Managed hosting door True

Bedrijfsdossier GE

Dell Technologies wordt infrastructuurleverancier GE

GE kiest Dell Technologies als primaire it-infrastructuur- en softwareleverancier. Daarvoor hebben de partijen een meerjarig contract getekend. Voor Dell Technologies is dit naar eigen zeggen de…

Waarom b2b cognitive first zal omarmen

Berichtgeving over de exponentiële groei en het verdere potentieel van trends als het internet of things, machine learning en de ontwikkeling van cognitieve apps laat er…

GE strikt ICT-reuzen voor industrieel internet

Verschillende grote ict-bedrijven hebben zich aangesloten bij het Global Alliance Program van elektronicagigant GE (General Electric). Die samenwerking is gericht op de ontwikkeling van een digitaal…

‘Internet of things levert 2,2 biljoen euro extra op’

Het Europese bruto binnenlands product (bbp) kan tot 2030 met 2,2 biljoen euro toenemen als het continent de mogelijkheden van het verschijnsel ‘internet of things’ benut.…

Anna McDermott nieuwe CEO GE Access

Distributeur GE Access, channel development partner voor complexe computerproducten, heeft Anna McDermott benoemd tot haar nieuwe president en CEO.

GE Access bundelt Solaris en Tarantella

GE Access gaat een gebundelde oplossing leveren die Tarantella Enterprise 3, versie 3.3 en Sun Solaris bevat.

Simon van den Brekel nieuwe general manager GE Access Nederland

Voormalig Philips- en HP-manager Simon van den Brekel gaat nieuwe organisatie stroomlijnen en partnerrelaties verder verbeteren.

Distributieovereenkomst StorageTek en GE Access

Value-added distributeur GE Access heeft een distributieovereenkomst gesloten met specialist in storage-oplossingen StorageTek.

Van Urk country manager GE Access

GE Access, de value-added distributeur van complexe computeroplossingen, heeft Mikel van Urk aangesteld als country manager voor Nederland.

GE Access distribueert SGI’s producten

HAARLEM - GE Access heeft de rechten verworven voor de distributie van SGI high-end producten en het leveren van ondersteunende diensten in Europa.

GE Access verstrekt advies aan resellers

HAARLEM - GE Access heeft een tienpunten-lijst samengesteld waarmee resellers zich beter kunnen weren tegen de trend van verminderde uitgaven voor it.

Tplc eerste Channel Development Provider Sun

HAARLEM - Distibuteur Tplc Nederland en Sun Microsystems hebben deze week een distributieovereenkomst afgesloten. GE Access en Landis zullen spoedig volgen.

 
Vacatures bij GE


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.