Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ziekenhuisbezoek krijgt staartje

 

Ziekenhuis

In deze korte video (2-min) wordt aan de hand van een praktijkvoorbeeld weergegeven waarom het 'samen beslissen' tussen arts en patiënt in de praktijk nog vaak moeizaam verloopt.

De Zorg loopt traditioneel niet voorop als het gaat om het invoeren van snelle veranderingen. En juist ook hier biedt, ‘Internet of Things’ ongekende mogelijkheden. Minister Schippers, stelde onlangs nog dat zij verwacht dat over 5 jaar de parkeerplaatsen bij de Nederlandse ziekenhuizen vrijwel leeg zullen staan. Door het digitaal communiceren met patiënten kan de patiënt beter worden bediend en dichter worden betrokken bij de behandeling. Dit zal de komende jaren van grote invloed zijn op patiëntgerichte zorg en Shared Desicion Making.

Momenteel is er een enorme toename aan App’s in de zorg. Met het toepassen van App's kunnen zorgverleners (digitaal) communiceren met patiënt waardoor de patiënt beter is voorbereid, de behandelaar een beter geïnformeerde patiënt krijgt en het zorgproces daardoor aanzienlijk efficiënter verloopt.

Zie hier de video.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5944621). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.