Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Singularity Ranger Insights stroomlijnt vulnerability management

 

De oplossing van SentinelOne biedt bedrijven één console voor vulnerability management op alle apparaten, waarmee dreigingen continu herkend en geprioriteerd worden

Amsterdam, 10 augustus 2023 - SentinelOne (NYSE: S), ontwikkelaar van autonome endpoint-security, kondigt Singularity Ranger Insights aan. Deze innovatieve oplossing haalt de complexiteit uit vulnerability management. Bedrijven zijn daarmee in staat om onbeheerde assets te ontdekken, dreigingen te evalueren en risico's te beperken met één console en agent.

“Overal werken waar het maar uitkomt heeft de deur opengezet voor een toenemend aantal kwetsbaarheden. Het beheer hiervan is nog nooit zo belangrijk en uitdagend geweest", zegt Lana Knop, Vice President of Product Management, Endpoint and Identity Products bij SentinelOne. “Meer dan 25 procent van alle inbreuken is het gevolg van kwetsbaarheden en de gemiddelde kosten voor het verhelpen ervan kunnen in de miljoenen lopen. Met Singularity Ranger Insights beschikken beveiligingsteams over een krachtig hulpmiddel waarmee ze de tijd, kosten en complexiteit van het beheer van kwetsbaarheden kunnen terugdringen en hun beveiliging aanzienlijk kunnen verbeteren.”

Vereenvoudigd beheer

Singularity Ranger Insights is gebouwd op het Singularity-platform en maakt gebruik van SentinelOne's agent voor gestroomlijnde endpoint detection response (EDR), netwerkdetectie, vulnerability management en compliance.

Minder complexiteit en kosten

Doordat de agent real-time inzicht heeft, vermindert de afhankelijkheid van connectiviteit en point-in-time scanning die door legacy-oplossingen worden gebruikt. Kosten, complexiteit en problemen met bandbreedte worden daardoor verminderd, terwijl het inzicht wordt vergroot.

Hoe het werkt

Singularity Ranger Insights controleert voortdurend wijzigingen in de beveiligingsstatus op workstations. De SentinelOne-agent wordt ingezet om riskante apparaten en applicaties die worden herkend, te isoleren. Met behulp van deze oplossing kunnen beveiligingsteams:

  • Context krijgen over het misbruik van kwetsbaarheden op basis van live updates, herstel en betrouwbaarheidsniveaus.
  • Inzicht krijgen in kwetsbaarheden in applicaties en besturingssystemen van Microsoft, Linux en macOS - fysiek, virtueel of in de cloud.
  • Kwetsbaarheden prioriteren op basis van bewijs uit de omgeving, zoals ‘in-the-wild’ uitbuiting, beschikbaarheid van patches/workarounds en herstel van de meest impactvolle kwetsbaarheden.
  • De SentinelOne-agent implementeren op onbeheerde endpoints en automatisch zorgen dat deze compliant zijn of isoleren als ze een risico vormen.
  • Workflows automatiseren en voorkomen dat tussen tools moet worden gewisseld, waardoor tijd wordt bespaard en beter gebruik wordt gemaakt van beperkte beveiligings- en IT-resources.
  • EDR-query's uitvoeren op getroffen endpoints voor meer informatie over netwerkconnectiviteit en om te bepalen of een kwetsbaarheid is misbruikt.
  • Tools consolideren en bestaande endpoint-footprints gebruiken om kosten te verlagen.

Beschikbaarheid

Singularity Ranger Insights is direct beschikbaar en wordt getoond op Black Hat 2023. Klik hier voor meer informatie over de oplossing.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7543913). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.