Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Wireshark Masterclass - Advanced Network & Security Analysis

 

SCOS Training te Amsterdam/Hoofddorp, is de enige Wireshark University Certified Training Partner voor Europa. SCOS Training organiseert eerdaags een nieuwe Wireshark Training: Netwerk Analyse en Security Training. Wireshark is onbetwist de populairste gratis netwerk analyse tool met meer dan 1 miljoen downloads per maand (www.wireshark.org). SCOS biedt deze cursus aan, welke voorziet in de behoefte van Advanced Network en Security Analyse en tevens op het gebied van netwerk forensische analyse.

De cursus is bedoeld voor netwerk-, overheids- en security medewerkers welke geavanceerde onderzoeks technieken nodig hebben om de Next Generation Networking Protocols te analyseren met behulp van Wireshark en andere Open-Source analysetools. Succesvolle afronding van deze cursus biedt toegang tot zowel netwerk- als forensische analyse: Wireshark University Masterclass Advanced Network & Security Analysis: 3 – 7 oktober 2022.  

Geavanceerde netwerk- en security analyse omvat het vastleggen van gegevens en het vermogen om ongewone patronen te onderscheiden die verborgen zitten in schijnbaar normaal netwerkverkeer. Deze cursus voorziet de deelnemer van een set van onderzoeks- en analysetechnieken met de nadruk op het gebruik van vendor-neutrale, Open-Source Tools zoals Wireshark om inzicht te verschaffen in  gespecialiseerde en geavanceerde packet capture technieken, analyse en herkenning van problemen en bedreigingen voor veel van de nieuwe generatie gebruikersprotocollen en standaard Internet-gebaseerde gebruikersprotocollen. Tevens gespecialiseerde analysetechnieken, waaronder reconstructie en weergave van verkeerd en/of verdacht dataverkeer.

Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van praktijk voorbeelden in combinatie met talrijke oefeningen om in de praktijk bewezen analysevaardigheden direct te kunnen toepassen, gebaseerd op meerdere referentiebestanden en netwerk- en forensische tools.

Voor deelname aan deze Official Wireshark University Classroom Training in Amsterdam/Hoofddorp:  info@scos.training  SCOS Training verzorgt deze training tevens in-house/in-company.

Voor meer informatie: Wireshark University Certified Training Partner Europe

https://www.scos.training/

http://www.tcpip.training

https://www.wireshark.org/

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7409122). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.