Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SentinelOne introduceert Skylight voor XDR op machinesnelheid

 

SentinelOne onthult SentinelOne Skylight, dat beveiligings- en bedrijfsgegevens combineert in één overzicht voor context en autonome actie. Skylight biedt volledige zichtbaarheid, opname en opslagmogelijkheden voor data, waarbij gegevens van SentinelOne en van derden worden geïntegreerd in SentinelOne Storylines.

Door het integreren van gegevens en context - van meer dan alleen endpoint-bronnen - op één plek kunnen beveiligingsteams betere beslissingen nemen, workflows automatiseren en meer waarde halen uit bestaande technologie en beveiligingstools. Skylight, een evolutie van het Singularity XDR-platform, komt voort uit de visie van SentinelOne voor een holistische benadering van cyberbeveiliging en bewapent beveiligingsteams met de kracht van technologie op machinesnelheid.

SentinelOne Skylight bouwt voort op het vermogen van DataSet om gegevens van elke bron op te nemen, te correleren, te doorzoeken en uit te voeren. Het stelt beveiligingsteams in staat om alle security-events te observeren en te doorzoeken voor meer efficiëntie. In tegenstelling tot traditionele SIEM's, waarvoor handmatige scripting en continue schema-aanpassingen nodig zijn, maakt Skylight de classificatie en opname van gegevens eenvoudig. Singularity XDR neemt naadloos gegevens op van elke bron, inclusief third party-endpoints, -clouds, -containers, -IoT-apparaten en meer. Analisten hoeven niet langer te begrijpen hoe gegevens zijn gestructureerd en worden niet meer gevraagd om actie te ondernemen of in realtime te reageren.

"Als trouwe SentinelOne-klant zijn we blij met de evolutie die Skylight brengt naar het Singularity XDR-platform, zeker als het gaat om het vergroten van de zichtbaarheid en waarneembaarheid voor SecOps-teams", zegt Gopal Padinjaruveetil, Vice President, Chief Information Security Officer, AAA - The Auto Club Group. "Skylight stimuleert proactief hunten en vermindert de ‘dwell time’ voor ons hele aanvalsoppervlak. De innovatie van SentinelOne verbetert onze ervaring voortdurend - onze zoekopdrachten zijn sneller, flexibeler en krachtiger zonder extra overhead. Wij zijn enthousiast om nu en in de toekomst gebruik te maken van de data-expertise van SentinelOne met elk type beveiligingsgegevens."

"Skylight leidt organisaties het XDR-tijdperk in", zegt Yonni Shelmerdine, Vice President van XDR Products, SentinelOne. "Door de lasten van legacy SIEM-producten te verlichten, biedt Skylight beveiligingsteams nieuwe context en correlatie tussen gegevens van derden om autonoom cyberaanvallen te voorkomen, detecteren en erop te reageren."

Skylight maakt gebruik van SentinelOne's Storyline en STAR-technologie om gecontextualiseerde gegevens te leveren die analisten in staat stellen om snel verdachte en kwaadaardige activiteiten te beoordelen, onderzoeken en erop te reageren. Storylines worden continu in realtime bijgewerkt naarmate nieuwe telemetriegegevens worden opgenomen, waardoor een compleet beeld ontstaat van de activiteiten in de hele onderneming. Zo kunnen analisten alle gebeurtenissen begrijpen, reageren op beveiligingsproblemen en deze oplossen via één uniforme workflow. Hierdoor wordt kostbare tijd bespaard.

Vraag een demo aan voor meer informatie over hoe Singularity XDR zichtbaarheid en context biedt voor bedrijfsgegevens: https://nl.sentinelone.com/request-demo/

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7367015). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.