Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

KnowBe4 boekt mijlpaal met het binnenhalen van zijn 50.000e klant

 

KnowBe4, de aanbieder van 's werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, heeft zijn 50.000e klant gecontracteerd. Dit is een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf dat wereldwijd actief is. Tijdens het eerste kwartaal van 2022 kozen bijna 2.500 organisaties om de producten van KnowBe4 in te gaan zetten, waardoor het totale aantal klanten op 31 maart op 49.646 kwam. Dat is een stijging van 27,4% op jaarbasis. Nu is de mijlpaal van 50.000 klanten bereikt.

"Deze ongelofelijke groei is een hele prestatie voor KnowBe4. In de afgelopen twaalf jaar hebben we niet 50.000 individuen, maar 50.000 organisaties wereldwijd weten te bereiken. En daarmee miljoenen eindgebruikers", zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Klanttevredenheid en feedback vormen de kern van ons bedrijfsmodel. We zijn erg gefocust op klanttevredenheid, daarom worden we voortdurend erkend voor klantenservice met opmerkelijke onderscheidingen en positieve klantbeoordelingen. Dit niveau van toewijding is iets waardoor KnowBe4 opvalt en een cruciale bijdrage levert aan onze groei en aanhoudend succes.”

“We zijn erg blij met de enorme groei van het aantal klanten wereldwijd, maar zeker ook in EMEA", zegt Jelle Wieringa, Security Awareness Advocate bij KnowBe4. Wieringa vervolgt: "Naast klanttevredenheid speelt een algemene groei in security awareness een belangrijke rol in de groei van ons klantportfolio. Cybercrime is aan de orde van de dag en de media staan vol met voorbeelden van ransomware-aanvallen en datalekken. Steeds meer mensen zien in dat meer kennis over dit onderwerp hen beter kan beschermen tegen bijvoorbeeld phishing en CEO fraude. Deze vormen van social engineering staan immers nog steeds garant voor zeker tachtig procent van alle succesvolle cyberaanvallen. Door het inzetten van ons platform leren mensen alert te zijn op verdachte situaties en berichten en vormen zo een extra menselijke beveiligingslaag voor hun organisatie.”

Voor meer informatie over het bedrijf en wat klanten te zeggen hebben over KnowBe4, bezoek de case studies-pagina: https://www.knowbe4.com/case-studies/.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7357341). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.