Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

DataSet introduceert Kubernetes Explorer

 

SentinelOne kondigt de nieuwste toevoeging aan DataSet-technologie aan: Kubernetes Explorer. Het aanbod biedt DevOps- en engineeringteams nieuwe mogelijkheden voor beheer- en performance-observeringen voor moderne Kubernetes-omgevingen.

De enorme hoeveelheden gefragmenteerde data in gedistribueerde en gecontaineriseerde applicaties leiden, voor organisaties wereldwijd, tot datasilo's en onnodige kosten. DataSet Kubernetes Explorer lost deze problemen op - in één enkele oplossing tegen een fractie van de kosten - door real-time inzicht te bieden in applicatie- en infrastructuurstatistieken, events en contextuele logs. Met Kubernetes Explorer kunnen teams eenvoudig inzicht krijgen in de onderlinge afhankelijkheden van Kubernetes-componenten, prestatieproblemen detecteren, oorzaken blootleggen en deze oplossen - sneller dan voorheen.

“Dynamische containerized platformen genereren een grote hoeveelheid fast moving data”, zegt Paul Nashawaty, Senior Analist bij Enterprise Strategy Group. “Naarmate organisaties overstappen op Kubernetes, zal de mogelijkheid om over de gehele cloud-stack kosteneffectief events te analyseren de norm worden.”

Kubernetes Explorer biedt in één oogopslag overzicht van alle Kubernetes-clusters met de flexibiliteit om binnen enkele seconden dieper in te gaan op een bepaald cluster, namespace, node, pod, container of workload. Daarnaast biedt Kubernetes Explorer direct inzicht in lifecycle-events van Kubernetes-componenten, zodat teams verbanden kunnen leggen tussen gedistribueerde infrastructuur en applicaties. Contextuele logboeken bieden granulaire zichtbaarheid, waardoor organisaties problemen snel kunnen oplossen.

“Traditionele dataplatforms zijn decennia geleden ontworpen in het pre-cloud tijdperk en werken niet in moderne omgevingen. Ze zijn te traag om in real-time te detecteren en te reageren, te duur om te schalen en te complex om te bedienen”, zegt Rahul Ravulur, General Manager DataSet, bij SentinelOne. “Toegang tot full-fidelity logs is een must in dynamische containeromgevingen om een vlekkeloze applicatie-ervaring te leveren. DataSet is de best-of-breed log analytics-oplossing voor cloud-native implementaties. Ons aanbod biedt ongeëvenaarde prestaties en schaalbaarheid, terwijl de total cost of ownership wordt geoptimaliseerd.”

De nieuwste DataSet-innovatie komt slechts enkele maanden nadat SentinelOne dit revolutionaire live enterprise-platform introduceerde. Kubernetes Explorer is nu in preview beschikbaar voor bestaande klanten. Bezoek www.dataset.com voor meer informatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7356593). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.