Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SentinelOne leidt MITRE Engenuity ATT&CK; met 100% preventie en detectie

 

SentinelOne heeft de resultaten bekendgemaakt van de MITRE Engenuity ATT&CK;-evaluaties. Het is de enige leverancier die drie jaar op rij het hoogst scoort op analytische detecties.

Van de 30 geëvalueerde leveranciers behaalde SentinelOne's Singularity XDR 100% preventie, 100% detectie, de hoogste analytische dekking (108/109) en nul detectie-delays. Hiermee toont SentinelOne aan dat het Singularity XDR-platform in staat is autonoom de meest geavanceerde cyberdreigingen te bestrijden.

In de vierde ronde van de MITRE ATT&CK;-evaluaties werd gekeken naar het vermogen van leveranciers om te beschermen tegen geavanceerde aanvalstechnieken, waaronder Wizard Spider en Sandworm. De belangrijkste resultaten van de MITRE-evaluatie zijn:

100% preventie voor alle besturingssystemen: beveiligingsteams hebben technologie nodig die past bij het hoge tempo waarin kwaadwillenden opereren. SentinelOne Singularity XDR bepaalt het precieze moment waarop kwaadaardige activiteiten plaatsvinden en onderneemt autonoom actie om dreigingen te stoppen en te verhelpen, allemaal zonder menselijke tussenkomst. Hoogwaardige analytische detecties creëren context: er zijn niet genoeg bekwame beveiligingsprofessionals om iedere aanval afzonderlijk te bestrijden. SentinelOne Singularity XDR biedt realtime correlatie en context om alert-moeheid te minimaliseren, waardoor beveiligingsanalisten gegevens kunnen omzetten in storylines en daarmee context voor de organisatie creëren. Volledige zichtbaarheid met nul detectie-delays: met een uitstekend zicht op de hele organisatie presteerde SentinelOne Singularity XDR het beste, zonder vertraagde detecties, waardoor de tijd dat aanvallers kunnen ‘rondkijken’ door automatisering werd geminimaliseerd. Opvallend in eenvoud: SentinelOne Singularity XDR vatte twee testdagen samen in negen console-waarschuwingen op campagneniveau en demonstreerde het vermogen van het platform om SOC-lasten te correleren, contextualiseren en verlichten op machinesnelheid.

"Singularity XDR-platform verlegt de grenzen van autonome technologie om de meest geavanceerde cyberdreigingen van vandaag te stoppen", zegt Raj Rajamani, Chief Product Officer bij SentinelOne. “Het is van cruciaal belang voor het huidige dreigingslandschap om oplossingen te implementeren waarmee organisaties aanvallers een stap voor blijven en dreigingen in realtime aanpakken. Het bereiken van 100% preventie, 100% detectie, de hoogste analytische dekking en nul detectie-delays in de Wizard Spider en Sandworm MITRE-evaluatie van dit jaar valideert ons vermogen om autonome beveiliging in de hele onderneming te bieden.”

SentinelOne was een van de eerste endpoint-bedrijven die waarschuwingen in-product correleert met het MITRE ATT&CK;-framework, de MITRE ATT&CK; Endpoint Protection Product Evaluation omarmde en het MITRE ATT&CK;-framework incorporeerde als de nieuwe standaard voor het opsporen van dreigingen. Als leider op het gebied van MITRE ATT&CK;-evaluaties voor het derde achtereenvolgende jaar, zet SentinelOne zich in om direct context en zichtbaarheid te bieden voor threats binnen het MITRE-raamwerk.

Ga voor meer informatie over de resultaten van SentinelOne in de MITRE Engenuity ATT&CK;-evaluaties naar: https://www.sentinelone.com/lp/mitre/

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7339741). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.