Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Techni Team wordt exclusief distributeur van Userlock MFA in Nederland

 

Een volgende stap in de ambitie van beide partijen om een bijdrage te leveren aan IT-security binnen het MKB.

Full-service ICT-leverancier Techni Team ICT BV (Veenendaal, NL) en IS Decisions SA (Bidart, Frankrijk) hebben een partner- en samenwerkingsovereenkomst gesloten die voorziet in de distributie en ondersteuning van Userlock Multi Factor Authenticatie (MFA) in Nederland. Techni Team is hiermee voor Nederland de exclusieve distributeur van Userlock en zal deze Access Management-oplossing implementeren bij haar huidige klanten en aanbieden aan MKB-bedrijven en hun IT-leveranciers. Voor IS Decisions, een innovatieve speler op de globale IT-Security markt, is deze samenwerking een belangrijke stap om haar positie op de Nederlandse markt van Cybersecurity oplossingen te verstevigen.

De samenwerking tussen Techni Team en IS Decisions beoogd een versneld antwoord te geven op de groeiende zorgen over de beveiliging van een deel van de systemen van het Nederlandse MKB. Door deze samenwerking worden “state-of-the-art” oplossingen betaalbaar en bereikbaar voor alle MKB-bedrijven. Techni Team is door deze samenwerking in staat de MFA-tool aan te bieden met een attractief businessmodel voor ICT-ondersteuners. Inmiddels is een deel van de systemen van de Techni Team klanten al uitgerust met Userlock MFA en staat verdere uitrol gepland voor de komende kwartalen.

Met deze aankondiging bevestigt IS Decisions haar status als een sterke, globale speler op het gebied van Access Management. Haar MFA-oplossing omvat onder andere: Identiteitsverificatie, Monitoring, Rapportage, Alerting en protectie op basis van patroonherkenning. IS Decisions heeft een sterke positie op dit vlak in Frankrijk en in de VS en werkt momenteel aan de distributie van haar oplossingen in andere delen van de wereld, waaronder Japan en China.

Chris Bunn, COO IS Decisions: “De samenwerking met Techni Team is een goed voorbeeld van behoefte-gedreven distributie met een innovatieve en creatieve aanpak. De samenwerking zal ongetwijfeld bijdragen aan de verdere uitbreiding van onze footprint in de Europese markt.”

Techni Team geeft hiermee invulling aan haar ambitie om een complete set Cybersecurity oplossingen aan te bieden aan het MKB en hun ondersteunende ICT-dienstverleners. De samenwerking met IS Decisions is een belangrijke stap in het verbeteren van de verdedigingslinie van ICT-systemen. MKB-bedrijven en hun ICT-dienstverleners kunnen IS Decisions’ MFA-oplossing afnemen bij Techni Team als standalone MFA-oplossing of als onderdeel van een breder pakket aan CyberSecurity oplossingen, zoals o.a. IT-Security Assessment, Data Auditing, EPDR en CyberSecurity Bewustzijnstraining.

“Userlock MFA van IS Decisions is een enorme stap voorwaarts in de bescherming van onze systemen en die van onze toekomstige klanten. Door de unieke samenwerking op zowel commercieel als technisch vlak met IS Decisions, brengen we maximale bescherming bij MKB-bedrijven tegen beheerste kosten.” aldus directeur van Techni Team, Edwin van Vulpen.

 

Over IS Decisions

Sinds 2000, werkt IS Decisions aan de ontwikkeling van beveiligingssoftware die een robuuste verdediging vormt tegen ongeautoriseerde en ongewilde toegang. IS Decisions combineert daarbij krachtige beveiliging die in de hedendaagse businesswereld wordt geëist met innovatieve eenvoud die een IT-consultant en -gebruiker verwacht. IS Decisions ondersteunt meer dan 3000 klanten in 144 landen. IS Decisions is een Microsoft Gold Partner en houdt het predicaat “France CyberSecurity”. Vanaf het begin heeft IS Decisions veel tijd besteed aan interactie met eindgebruikers en partners, die hen hebben voorzien van de beste ideeën voor productverbetering en ondersteuning.

Over Techni Team

Techni Team is ruim 15 jaar actief als ICT-dienstverlener in de eerstelijnszorg en het MKB. Techni Team heeft voor haar klanten een datacenter in Nederland ontwikkeld, dat een optimale garantie biedt voor veiligheid, gemak en betrouwbaarheid. Techni Team stelt zich als doel om haar klanten, waaronder huisartsen, apotheken en MKB-bedrijven, te ontzorgen op het gebied van veilige werkplekken, internetverbindingen, telefonie en cybersecurity-diensten zodat zij zich kunnen richten op de zorg voor hun patiënten en klanten. Techni Team werkt overeenkomstig haar informatiebeveiligingsbeleid. Het ISMS van Techni Team is gecertificeerd voor NEN7510-1:2017 en ISO/IEC 27001:2017.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7258138). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.