Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BUX en Onfido breiden partnerschap uit voor veilige onboarding gebruikers

 

Onfido heeft zijn samenwerking met BUX uitgebreid. Europa's snelst groeiende commissievrije neobroker gaat Onfido's AI-aangedreven identiteitsverificatie oplossing volledig integreren om de snelle groei van de broker te ondersteunen. Onfido's oplossing voor document- en biometrische verificatie stelt BUX in staat om op efficiënte wijze haar gebruikers op afstand veilig te verifiëren. Daarnaast vereenvoudigd het ook de Know Your Customer (KYC) vereisten en het onboardingtraject van BUX.

BUX is een toonaangevende neobroker die beleggen toegankelijk, intuïtief en betaalbaar wil maken. Begin dit jaar heeft BUX 80 miljoen dollar opgehaald om de uitrol van zijn commissievrije beleggingsapp, BUX Zero, in Europa te versnellen. BUX Zero is momenteel beschikbaar in zes landen en innoveert de manier waarop Europeanen grensoverschrijdend beleggen. Omdat het bedrijf snel groeit, had BUX een betrouwbare aanbieder van identiteitsverificatie nodig die efficiënt kan schalen en klanten met de hoogste zekerheid kan verifiëren zonder dat dit ten koste gaat van de gebruikerservaring. 

De bekroonde technologie van a Onfido helpt het onboardingproces te vereenvoudigen, zodat BUX-klanten hun identiteit binnen enkele minuten veilig en snel kunnen verifiëren. Klanten nemen een foto van hun door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs (ID) en een selfie. Onfido controleert eerst of het identiteitsbewijs echt en niet frauduleus is en vergelijkt het vervolgens met het gezicht van de klant. Dit garandeert dat de persoon die de identiteit voorlegt, de rechtmatige eigenaar van de ID is en fysiek aanwezig is. Op deze manier kunnen BUX klanten overal en altijd worden geverifieerd met een snel en gebruiksvriendelijk onboarding traject.

"We zijn verheugd om BUX te ondersteunen in hun missie om een toegankelijke en intuïtieve digitale beleggingservaring te bieden aan haar klanten," zegt Michael van Gestel, Global Head of Fraud en General Manager van Onfido Nederland. "Organisaties staan vandaag de dag voor de uitdaging om een naadloze onboarding ervaring te bieden en tegelijkertijd sterke fraudedetectie te integreren en de privacy te handhaven. Met Onfido kan BUX precies dat bereiken, waarbij gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en vertrouwen op de voorgrond staan. De hybride aanpak van Onfido combineert de snelheid en schaalbaarheid van AI met deskundige identiteitsanalisten, zodat snelgroeiende fintechs, zoals BUX, snel meer gebruikers kunnen onboarden met fraudedetectie mogelijkheden van wereldklasse."

"Eenvoud in de gebruikerservaring staat centraal voor BUX. Door samen te werken met Onfido zijn we in staat om een van de eerste punten van contact met onze klanten niet alleen naadloos, maar ook veilig te maken,” zegt Aditya Pasumarty, Chief Product Officer bij BUX. "Sinds de lancering van BUX Zero in 2019 hebben we een uitzonderlijke groei doorgemaakt. In onze inspanningen om efficiënt te schalen in heel Europa, was het belangrijk dat we ook zouden samenwerken met een partner die ons in staat zou stellen om dezelfde intuïtieve onboardingoplossing aan te bieden, waar we ook naartoe gaan. Het hebben van een turn-key onboarding oplossing heeft ons in staat gesteld om nog sneller uit te breiden en onze inspanningen te richten op het uitbouwen van een meer geavanceerd aanbod voor onze klanten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7238614). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.