Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ON2IT lanceert eerste Zero Trust as a Service (ZTaaS) oplossing

 

ON2IT introduceert de volgende innovatie in Cybersecurity Services, Zero Trust as a Service (ZTaaS). Met de introductie van Auxo, het opnieuw ontworpen cybersecurity platform van ON2IT, levert het bedrijf nu Zero Trust via een strak geïntegreerd en geautomatiseerd beheerd cybersecurity platform dat is ontworpen om de bescherming van gevoelige gegevens en kritieke bedrijfsmiddelen zowel te versterken als te vereenvoudigen.

Auxo is gebouwd op de Zero Trust-principes: ontwerp van binnen naar buiten, bepaal wie toegang moet hebben tot wat/wanneer, inspecteer en log al het verkeer. Auxo integreert Zero Trust-expertise, -technologieën, -ontwerp- en -implementatieservices van wereldklasse met de security operations centers van ON2IT. Nu kunnen organisaties voor het eerst hun Zero Trust strategie documenteren en operationaliseren binnen één enkel platform.

Naarmate marktleiders zich meer verbinden met Zero Trust om risico's te verminderen, operationele aspecten te vereenvoudigen en uitvoering te versterken, lopen ze aan tegen het operationaliseren van hun Zero Trust strategie en het verkrijgen van toegang tot zowel beproefde Zero Trust middelen als bekwaam cybertalent.

Het aanpakken van deze uitdagingen vereist een fundamentele verschuiving in de managed securityservices. Het is tijd voor een nieuwe categorie cyberdefensie, gericht op preventie, gebaseerd op Zero Trust, gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Volgens John Kindervag, de grondlegger van Zero Trust en Senior Vice President bij ON2IT, zijn de bouwstenen van authentieke Zero Trust volwassen geworden en kunnen ze nu als dienst worden afgenomen.

ON2IT Zero Trust as a Service Key features:

  • Gebouwd op het originele Zero Trust model van grondlegger John Kindervag;
  • Levert Zero Trust als een uitgebreide, betaalbare, gebruiksvriendelijke service;
  • Powered by Auxo, ON2IT’s Zero Trust automation en orchestration platform met het complete inzicht van het vijfstappen model;
  • 24/7 eyes-on-glass Security Operations Centers, met ervaren analisten;
  • Met ON2IT's unieke Zero Trust technologieën, EventFlow 2.0 ™, Zero Trust Contextualization Engine ™ en Indicators-of-Good ™; 
  • Een focus op het versterken van securitymaatregelen en het leveren van veilige resultaten;
  • Aangeboden door het meest ervaren Zero Trust bedrijf ter wereld. 

 

Over Zero Trust 

Zero Trust is bedacht door ON2IT Senior Vice President, John Kindervag, die de strategie ontwikkelde toen hij nog bij Forrester Research werkte. Volgens John Kindervag worden vitale onderdelen van bedrijven in toenemende mate aangevallen door geraffineerde cyberbedreigingen en de huidige IT-security praktijken bieden ontoereikende instrumenten voor de cyberoorlog van vandaag. Het beschermen van bedrijfsmiddelen vereist een focus op preventie, onderbouwd door een strategie die cybersecurity risico vermindert. Zero Trust gebaseerde weerbaarheid is de enige strategie die het risico vermindert en succesvolle aanvallen voorkomt. "Zero Trust is de beste strategische cybersecurity aanpak die er is, maar het kan een lang proces zijn, dat een zorgvuldige technologieselectie en -implementatie vereist om het goed te doen", zegt Dr. Chase Cunningham, Chief Strategy Officer (CSO) bij Ericom Software. "Om echt succesvol te zijn, denk ik dat de meeste organisaties zouden moeten werken met managed services die je organisatie helpen om op een slimme manier succesvol door te groeien."

John Kindervag: “ON2IT ontwerpt en managed meer Zero Trust omgevingen dan welk bedrijf dan ook in de wereld. Auxo bouwt voort op ON2IT’s bewezen vermogen om Zero Trust als een managed service te leveren. Met Auxo hebben klanten toegang tot essentiële Zero Trust bouwstenen, inclusief het vijfstappen model, in een uitgebreide, betaalbare en eenvoudig te consumeren dienstverlening.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7201412). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.