Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

De beste producten om je woning mee te beveiligen

 

Het idee dat iemand inbreekt, in je woning rondloopt, door je persoonlijke spullen gaat en dingen steelt, geeft veel mensen koude rillingen. Of het nu juwelen zijn of een dure laptop, iedereen heeft wel spullen in huis die ze liever niet kwijt willen. Om je hiervoor te beveiligen, kun je kiezen voor een alarmsysteem. Er zijn ontzettend veel systemen op de markt, van camera’s tot extra stevige sloten. Wij zetten drie van de beste producten voor je op een rijtje.

Voorkomen: anti-inbraakmiddelen

Anno 2020 is er een heel arsenaal anti-inbraakmiddelen op de markt, die niet eens zo duur zijn. Van raamgrendels tot anti-manipulatieplaatjes, veiligheidsscharnieren en fingerprint readers, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het kan handig zijn om een beveiligingsexpert te laten kijken naar je woning; hij of zij zal de zwakke punten, zoals een makkelijk te kraken schuifdeur, direct kunnen aanwijzen. 

Alarm slaan: alarmsysteem met sensoren

Je kunt ook kiezen voor een alarmsysteem met sensoren. Deze sensoren breng je aan op deuren en ramen. Als deze dan geopend wordt, treedt het alarmsysteem in werking. Er zijn ook alarmsystemen met bewegingssensoren, die je bijvoorbeeld kunt aanzetten als je het huis verlaat. Als er dan beweging gespot wordt, wordt het systeem getriggerd. Kies voor een alarmsysteem met een luide sirene, zodat dieven zich snel uit de voeten maken. 

Bewijs verzamelen: beveiligingscamera

Enkele beveiligingscamera’s bij je huis hebben, biedt altijd voordelen. Zo geeft een camera bij de voordeur al meteen een afschrikeffect. Mocht er toch ingebroken worden, kan de camera bewijsmateriaal verzamelen. Zo is het altijd een goed idee om een camera te richten op de voordeur en de tuin. Kies voor een kwalitatieve camera met draadloze IP-video technologie, die dag en nacht live video en audio kunnen doorsturen via het internet, zoals een Hikvision camera. Deze camera’s voor binnen en buiten zijn meestal ook te verbinden met een app op je mobiel. Mocht je alarmsysteem een melding geven, kun je meteen kijken op je camera’s. 

Welke producten ga jij kopen om je woning mee te beveiligen?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6958609). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!