Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ON2IT breidt Automation & Response platform uit

 

ON2IT kondigt vandaag een belangrijke verbetering van zijn Automation & Response platform aan. De Zero Trust Fitness score biedt objectieve, meetbare scores die de kloof overbruggen tussen de Zero Trust strategie en SOC activiteiten. Hierdoor kunnen organisaties controles, maatregelen en SOC activiteiten beter afstemmen met Zero Trust beveiligingskaders die bekend zijn bij IT-directeuren, CISO's en CIO's.

Dankzij de upgrade van het ON2IT Security Orchestration, Automation en Response (SOAR) platform krijgen klanten een breed SOC-as-a-Service-aanbod gebaseerd op Zero Trust. Hierdoor kunnen ON2IT klanten hun Zero Trust maturity level in real-time en middels een uniforme platformervaring continu beoordelen, benchmarken en meten.

De upgrade omvat:

Zero Trust Readiness: deze functie helpt CIO's, CISO's en IT-afdelingen om de kloof te beheren en te bewaken tussen het cybersecuritybewustzijn, het huidige beleid, richtlijnen en technologische maatregelen. De functie zorgt ervoor dat klanten een uitgebreide en eenvoudig te gebruiken gap-analyse kunnen ontwikkelen. Hierdoor krijgen ze bruikbare inzichten over de effectiviteit en snelheid van hun cybersecurity programma's.

Zero Trust Fitness: deze functie meet en beoordeelt de prestaties (inclusief MDR-prestaties) en processen van de technologie om Zero Trust strategieën op operationeel niveau te implementeren. De portal van ON2IT geeft volledig inzicht in de vereiste besturingselementen en bijbehorende maatregelen op alle afzonderlijke microsegmentniveaus, evenals geaggregeerde weergaven over alle Zero Trust segmenten.

Volgens Lieuwe Jan Koning, CTO van ON2IT, meet de Zero Trust Fitness functie objectieve operationele technologie, maatregelen en prestaties. Bovendien maakt het ook een vergelijking met Zero Trust-strategieën die al eerder zijn beoordeeld. ON2IT Zero Trust Fitness zal worden geïntegreerd in zijn eigen SOC-as-a-Service-aanbod en beschikbaar worden gesteld aan zijn wereldwijde SOC-resellers. 

Lieuwe Jan Koning, CTO van ON2IT: “Zero Trust wordt steeds vaker gebruikt als marketinglabel. Echter blijkt in de praktijk dat er geen verband is tussen de generieke high-level Zero Trust principes en de technologie en het beleid dat door de SOC wordt gebruikt. Onze nieuwe Zero Trust functies stellen klanten in staat om op hoog niveau naar alle overeenkomstige microsegmenten, risicoprofielen en de status van alle controles per segment te kijken.”

"We zijn enthousiast over de nieuwe Zero Trust functies van ON2IT in hun beheerde SOC-as-a-service mSOC aanbod,” aldus Jeff Collins, Chief Strategy Officer bij MSSP-partner Lightstream. “Zero Trust Readiness en Fitness bouwt voort op ON2IT's operationele SOC die we gebruiken om endpoints, netwerken (SD-WAN) en de Cloud te beschermen. Bovendien passen de functies perfect bij de strategische behoeften binnen de boardroom. De ervaring van ON2IT met Zero Trust, als pionier, heeft gezorgd voor een aantrekkelijk MSSP-aanbod.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6886497). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.