Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

RedSocks en HackDefense starten samenwerking

 

Den Haag, 9 juli 2018 – RedSocks Security, specialist in het detecteren van verdacht netwerkgedrag en het bestrijden van cybercriminaliteit, gaat de samenwerking aan met HackDefense. HackDefense richt zich met haar ethical hackers en Phishingtest.nl op de preventie van hacking en cybercriminaliteit. Het Haagse RedSocks Security zit aan de andere kant van het spectrum en is gespecialiseerd in de detectie van en response op cybercriminaliteit. Dankzij de samenwerking kunnen beide organisaties oplossingen bieden van preventie tot detectie en reactie.

Pepijn Janssen, CTO en oprichter van RedSocks Security, over de samenwerking: “Als specialisten in monitoring laten wij aan klanten zien waar iets mis is gegaan in hun preventieve maatregelen. Het kwaad is al geschied als het op onze radar komt. Als we vervolgens na onderzoek proberen te achterhalen wat en waar het mis is gegaan dan blijkt veelal dat menselijk handelen heeft bijgedragen aan het incident. Door de mensen achter de machines net wat alerter te maken op de risico’s waar ze dagelijks mee te maken hebben, kan er veel ellende en geld bespaard worden. Met deze samenwerking bieden wij nu een mooie combinatie van oplossingen op het gebied van preventie en detectie.”    

“Wij zijn verheugd dat wij nu samen de markt gaan benaderen en zo een breed en aanvullend dienstenpakket aan kunnen bieden”, aldus Mark Koek, oprichter en directeur van HackDefense. “Preventie is belangrijk, maar detectie is essentieel als het gaat om het beveiligen van systemen. Honderd procent beveiliging bestaat namelijk niet. Als er iemand heeft ingebroken in je systemen, dan wil je dat zo snel mogelijk weten om de juiste maatregelen te kunnen nemen. Daarom vullen onze diensten elkaar perfect aan.”  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6402867). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.