Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BPSolutions & Dtex Systems sluiten partnership

 

DRIEBERGEN, DEN HAAG, en SAN JOSE, CA (USA) – BPSolutions, de IT Solutions en CloudSourcing provider uit Driebergen, kondigt een strategisch partnership aan met het in de Verenigde Staten gebaseerde Dtex Systems, een leider op het gebied van user behavior intelligence & insider threat detection.

Het Dtex ‘User Behavior Intelligence’ platform combineert technologie, intelligentie en diensten om wereldwijd organisaties te beschermen tegen insider threats. Gedreven door nalatige, gecompromitteerde en kwaadwillende gebruikers, is de ‘insider threat’ de belangrijke oorzaak van datalekken en andere kostbare en schadelijke security- en compliance incidenten. Met Dtex, kunnen organisaties over de hele wereld bruikbare informatie verkrijgen over het gedrag van werknemers, met  context, nauwkeurigheid en authentieke inzichten. Nu de naleving van de Algemene Verordening Gegevensbeveiliging (GDPR) een topprioriteit is, is Dtex snel een intelligentie platform bij uitstek geworden. Dankzij de ingebouwde anonimiseringsfunctie, kunnen klanten hun organisaties beschermen tegen bedreigingen van binnenuit en de privacy van werknemers beschermen.

Mark de Groot (op foto links), CEO van BPSolutions, is heel enthousiast over dit partnership: “Veel bedrijven zijn tot de onvermijdelijke conclusie gekomen dat hun perimeterbeveiliging nu voldoende sterk is. Het zwakste punt voor een datalek, is de werknemer. De krantenkoppen staan vol met verhalen over uitgelekte gegevens, ofwel omdat een medewerker nalatig of kwaadaardig was, of omdat een account was aangetast. Het Dtex-platform pakt al deze problemen aan, samen met geweldige mogelijkheden om GDPR compliancy te ondersteunen.”, aldus De Groot.

“Een breed scala aan klanten, partners, branchedeskundigen en cybersecurity nieuwsbronnen erkennen Dtex als een snelgroeiende speler in de beveiligingsmarkt. Meest recent noemde Cyberdefense Magazine ons als de ‘cutting edge’ insider threat security-oplossing voor 2018.”, zei Olav van Haren (op foto rechts), Director Benelux bij Dtex Systems. “BPSolutions is een leverancier van oplossingen met een hoge toegevoegde waarde en heeft een uitgebreid trackrecord in het bedienen van zakelijke klanten in verschillende sectoren. We zijn er trots op dat BPSolutions Dtex heeft gekozen als strategische partner voor user behavior intelligence en insider threat security. ”

Voor meer informatie over Dtex en BPSolutions, kijkt u hier.

Over Dtex Systems - Dtex Systems biedt bedrijven over de hele wereld revolutionaire technologie ter bescherming tegen gebruikersdreigingen, datalekken en infiltratie van buitenstaanders. Als de enige oplossing die ongeëvenaarde zichtbaarheid van het eindpunt combineert met geavanceerde analyses, is Dtex in staat om bedreigingen nauwkeuriger te identificeren dan traditionele beveiligingsmethoden zonder de productiviteit van de gebruiker nadelig te beïnvloeden.Ga voor meer informatie: www.dtexsystems.com.

Over BPSolutions - BPSolutions is een Data Analytics & Cloud Solutions Provider, gespecialiseerd in het plannen, ontwerpen, implementeren en beheren van effectieve strategieën voor bedrijfsbrede informatie infrastructuren. Sinds 2001 streeft BPSolutions ernaar organisaties te helpen met het versterken van hun concurrentiepositie door middel van het effectief toepassen van IT innovaties op het gebied van Cloudm Security, Data Analytics & IT Infrastructuren.Voor meer informatie: www.bpsolutions.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6363729). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.