Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Bomgar beveiligt credentials met remote rotatie

 

Bomgar beveiligt credentials met remote rotatie

Bomgar, leider in enterprise-oplossingen voor secure access, introduceert Bomgar Vault 17.1: de nieuwste versie van hun enterprise managementoplossing voor wachtwoorden en credentials. De oplossing helpt organisaties om gedeelde en gevoelige credentials, die zij delen met geautoriseerde gebruikers en IT-leveranciers, veilig te stellen, te managen en te administreren. Door middel van de RotateAnywhere-technologie kunnen inloggegevens via een online netwerk remote worden geroteerd, zonder tussenkomst van een VPN-connectie of de inzet van Software Defined Networking (SDN). Hiermee verhoogt de oplossing de veiligheid, compliancy en productiviteit door: - snel en gemakkelijk toegewezen inloggegevens beschikbaar te stellen aan beveiligingsspecialisten en IT-professionals; - het beheren en geautomatiseerd roteren van wachtwoorden; - het veilige gebruik van gedeelde accounts.

Inloggegevens doelwit cybercrime
Met het stijgende aantal cyberaanvallen, waarbij inloggegevens vaak het belangrijkste doelwit zijn, wordt de bescherming van inloggegevens steeds belangrijker. Eén onoplettende of onervaren gebruiker kan net zo gevaarlijk zijn als een cybercrimineel. Bomgar Vault 17.1 maakt het eenvoudig om toegekende inloggegevens inzichtelijk te maken en deze in een beschermde omgeving te plaatsen waar deze gecontroleerd en geroteerd worden.

Stuart Facey, VP EMEA bij Bomgar: “Veel van onze klanten, waaronder banken, zorginstellingen en managed service providers, kwamen bij ons met uitdagende vraagstukken rondom het roteren en willekeurig toekennen van inloggegevens voor hun op afstand beheerde netwerken. Klanten willen niet de risico’s en kosten dragen van meerdere VPN’s die nodig zijn bij de inzet van de traditionele enterprise wachtwoordmanagementoplossingen. In antwoord daarop hebben wij RotateAnywhere ontwikkeld, waarmee organisaties de veiligheid van hun gedistribueerde omgevingen en ecosysteem verder kunnen optimaliseren.”

Marcel Schipper, Manager Outsourcing Services bij Pink Elephant, is erg blij met de nieuwe release van Bomgar Vault: “Eén van de grootste securitydreigingen, het hacken van een privilege of administrator account, wordt hiermee zo veel mogelijk voorkomen. Met Bomgar Vault bieden we klanten het comfort dat de infrastructuur die zij aan ons toevertrouwen, nog beter beschermd is tegen ongeautoriseerde toegang en dat alle beheeractiviteiten worden gelogd. Voor klanten die aan auditverplichtingen moeten voldoen maakt de oplossing het proces van controles en rapportages een stuk gemakkelijker.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5985341). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.