Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Maandag® Holding neemt Finance detacheerder Quinnoah Consulting B.V. over

 

Krachtenbundeling is antwoord op grote vraag naar finance professionals Maandag® Holding maakt vandaag de overname van Finance detacheerder Quinnoah Consulting B.V. bekend. Hierdoor kan Maandag® Holding beter voldoen aan de snel groeiende vraag naar finance professionals zoals CDD analisten, financieel adviseurs en BI analisten. Maandag®, marktleider in het publieke domein, breidt hiermee tevens de dienstverlening weer verder uit naar de commerciële sector.

Quinnoah Consulting bestaat sinds 2016 en is een landelijke detacheerder van hoogopgeleide finance professionals bij banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Het gehele team van 55 medewerkers wordt geïntegreerd in de Maandag® organisatie om de krachten tussen beide partijen optimaal te bundelen. Op het moment van de overname zijn er via Maandag® en Quinnoah Consulting dagelijks zo’n 100 (interim) professionals gedetacheerd in support- en projectmanagement posities bij zowel commerciële als publieke organisaties.

‘Samen kunnen we verder groeien en een vooraanstaande rol gaan innemen in de finance sector, maar zeker ook daarbuiten,’ vertelt ondernemer Rob van Geel, oprichter van Quinnoah Consulting. ‘We kijken verder dan het bank- en verzekeringswezen, want ieder bedrijf heeft een finance-afdeling. Daar zijn voor ons – samen met Maandag® - heel veel synergievoordelen te behalen.’   

Grens tussen IT en finance vervaagt

Door de snelle technologische ontwikkelingen in de financiële dienstverlening vervaagt de grens tussen IT en finance, waardoor er een nieuwe en groeiende vraag naar professionals ontstaat. De overname stelt Maandag® Holding in staat om zowel professionals met kennis van data en financiën te verbinden aan een breder netwerk van opdrachtgevers. Bijkomend voordeel van de overname is dat met de Maandag® Academy, de professionals voorzien worden van de laatste kennis en certificeringen binnen de financiële sector.

Actief op overnamepad

Maandag® heeft hoge groeiambities en is actief op overnamepad om voorop te blijven lopen op het gebied van HR-dienstverlenging. ‘De markt ontwikkelt zich razendsnel, wij willen de meest relevante en duurzame verbinder zijn tussen professionals en opdrachtgevers. Daarom sloten we al eerder deals met Solvus, TalentSourcer, WIBA IT en nu met Quinnoah Consulting,’ vertelt Freddy Verweij, CEO van Maandag® Holding. ‘We richten onze blik niet alleen op de publieke maar ook op de commerciële markt en kijken naar sectoren die goed bij ons aansluiten. Aan opdrachtgevers bieden wij naast detachering ook uitzenden, ZZP-bemiddeling en de totale ontzorging op de volledige HR-dienstverlening door zowel het interne recruitment als de flexibele schil te managen.’ 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7357798). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.