Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Winststijging in 2017 voor QNH Consulting

 

Amsterdam, 19 juni 2018 – IT-dienstverlener en -kennispartner QNH Consulting heeft 2017 afgesloten met een netto omzet van ruim 66 miljoen euro. De netto winst is toegenomen met 38 procent. 2017 was voor QNH een bewogen jaar. Niet alleen is zusterbedrijf FastFlex afgelopen jaar overgenomen door Between, ook zijn er voorbereidingen getroffen om zusje Young Colfield op eigen benen te laten staan. Ondanks deze grote wijzigingen binnen de groep heeft QNH de winst zien groeien, onder andere dankzij het afbouwen van de inhuur van externen.

De vraag naar ondersteuning bij de digitale transformatie en de inzet van innovatieve technologieën bleef in 2017 ook toenemen. QNH verwelkomde een aantal nieuwe klanten, waaronder WE Fashion en KLM. Ook de samenwerking met bestaande klanten werd in veel gevallen uitgebreid of hernieuwd, zoals de Provincie Friesland die voor een verlenging tekende. Net zoals eerdere jaren is ook het aantal vaste QNH’ers gegroeid. Op dit moment zijn in de vestigingen in Nederland en België bijna 500 medewerkers actief.

In 2018 heeft QNH een nieuwe stap gezet en is het bedrijf overgenomen door Egeria, Hierdoor zullen QNH en de eerder door Egeria overgenomen ICT-dienstverlener ilionx hun krachten bundelen tot één grote speler. 

Erwin van den Bosch, CFO bij QNH: “Dit is het meest winstgevende jaar in de geschiedenis van QNH en daar zijn we trots op. Vernieuwing heeft ons in 2017 veel goeds gebracht. Voor ons zit vernieuwing niet in specifieke, tastbare veranderingen, maar in de combinatie van kansen, waarden en innovatie. Door onze rol als early implementer krijgen we de kans om innovatieve technologieën direct op te pakken en te implementeren bij klanten. We kijken er naar uit om dat ook de komende jaren te blijven doen.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6385114). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.