Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Red Panda Academy levert 400 afstudeerders growth hacking

 

Red Panda Academy heeft binnen één jaar 400 afgestudeerde growth hackers afgeleverd. 700 studenten schreven zich in bij deze Growth Hacking Academy van Red Panda Works.

“Een bijzonder resultaat aangezien growth hacking nog relatief kort bestaat”, vindt founder Jordi Bron van de Academy. Hij ziet hierin het bewijs dat de Red Panda Academy met het trainingsprogramma goed inspeelt op de groeiende vraag naar online marketeers met een growth mindset.

Relatief onbekend

Growth hacking betekent het zo snel mogelijk laten groeien van een bedrijf dankzij het inzetten van slimme tactieken en experimenteren op het gebied van marketing en sales. Het is nog een relatief onbekend begrip, maar toch meldden 700 mensen zich afgelopen jaar aan voor het growth hacking trainingsprogramma van de Red Panda Academy. Daarvan zijn er nu dus al 400 afgestudeerd. “De vraag is nog nooit zo hoog geweest en dit bewijst dat growth hacker als functie steeds bekender wordt”, zegt founder Jordi Bron van de Academy. De training is ook een onboarding tool voor het vinden van potentiële nieuwe Red Panda’s.

Gratis trainingsprogramma

Red Panda Academy biedt haar trainingsprogramma aan voor iedereen die volwaardig B2B-growth hacker wil worden, zoals marketeers die zich willen verbreden en ondernemers die snel willen groeien. De Academy leert hen vanuit een breder perspectief kijken naar marketing en heeft hiervoor content geselecteerd die deelnemers direct in de praktijk kunnen toepassen, zoals blogs, video’s, podcasts en e-books. Deze Content houden zij continu up-to-date. De Red Panda Academy is gratis en pakt hiermee een unieke positie tussen de betaalde academies of platformen op marketinggebied.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7326653). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.