Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unify Pay As You Go via Cloud Distributie

 

Unify Pay As You Go via Cloud Distributie

Unify bied haar zakelijke UC-oplossingen zoals de OpenScape Business S ook in een pay per use-model via Cloud Distributie. De licenties zijn per maand flexibel in te zetten zodat bedrijven alleen betalen voor wat zij daadwerkelijke verbruiken.

Een belangrijk voordeel van betalen via een pay per use- model is dat eindgebruikers eenvoudig functionaliteit (tijdelijk) kunnen op- of afschalen. Voor partners betekent dit dat ze eenvoudiger kunnen inspelen op de behoeftes van organisaties. Kosten zijn beter beheersbaar en bedrijven betalen per gebruiker. Ook spreekt een overzichtelijk maandtarief veel ondernemers aan.

Over Cloud Distributie:
Bij Cloud Distributie is de UC-oplossing van Unify binnen seconden geleverd aan de eindklant tegen de laagste prijs in de markt. En breng je met een simpele muisklik een telefoon centrale online voor je klant. In de portal bieden wij hosted telefoon centrales van o.a. 3CX, Xelion en Unify en op korte termijn ook Mitel, de keuze is aan u! De centrale (pbx), trunk en het telefoonnummer worden volledig geautomatiseerd opgeleverd.

Integreer eenvoudig Salesforce, Microsoft Outlook, Office 365, SugarCRM, Google Contacts, Exact Online, Afas en vele anderen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5944858). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.