Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Infor introduceert EAM 11.1

 

Infor Enterprise Asset Management (EAM) 11.1 is beschikbaar en helpt bedrijven hun asset management tijdens de gehele levenscyclus van bedrijfskritische assets en apparatuur te verbeteren. Daarnaast hebben gebruikers snel en eenvoudig toegang tot informatie via mobiele apparaten en tablets. Infor investeerde aanzienlijk in de ontwikkeling van Infor EAM om het cloud-ready en mobielvriendelijk te maken.

Infor EAM 11.1 bevat een nieuwe gebruikersinterface die de toegankelijkheid verbetert en de rapportage en monitoring vergemakkelijkt. Verschillende uitdagingen op het vlak van toegankelijkheid, het naleven van regelgeving en de configuratie van apparaten zijn in de upgrade aangepakt. De nieuwe versie ondersteunt Android- en iOS-platformen. Gebruikers krijgen zodoende snel en makkelijk toegang tot zakelijke informatie en mogelijkheden. De nieuw ontworpen interface is responsive en werkt op elk apparaat en systeem. Ook helpt het de roi (return on investment) te verlagen door gebruikers te helpen de garanties voor hun bestaande assets en materialen beter te beheren.

Daarnaast zijn de mogelijkheden voor het bijhouden, beheren en archiveren van garantieclaims in de nieuwste versie uitgebreider en het gebruikersgemak is toegenomen. Verder is Infor EAM 11.1 uitgerust met geavanceerde technieken om de planning, het beheer en het onderhoud te ondersteunen en beter af te stemmen op de specifieke prioriteiten van een organisatie. Dit vermindert de behoefte aan onderhoudsmedewerkers die handmatig processen bijhouden. Tenslotte zorgt het ervoor dat de gehele installatie als een lineair geheel wordt behandeld en helpt het inzicht te verbeteren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5237286). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.