Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dé truc voor ondernemers om écht tijd te besparen

 

Wat echt iets van vandaag de dag is? Dat je tijd tekort komt, we zijn drukker dan ooit. We werken keihard en ondertussen zijn we ook nog eens druk met sociale activiteiten, sporten en familie. Daarnaast heeft de digitalisering van de afgelopen jaren er ook nog eens voor gezorgd dat we altijd en overal bereikbaar zijn.

Aan de ene kant fijn, aan de andere kant geeft dit extra drukte. Toch is er ook een groot voordeel aan deze digitalisering, mits je het slim gebruikt. Het is een voordeel waar jijzelf als ondernemer en leidinggevende meer inzicht door krijgt, maar ook wat je medewerkers veel tijd oplevert en de eventuele frustratie verminderd. Welk voordeel dat is? Lees snel verder.

Alles op een rijtje

Zakelijk gebruik je ongetwijfeld diverse programma’s waar veel data in staat. Denk aan een begroting in Excel, een online boekhoudprogramma voor je facturen en ander programma voor je personeelsadministratie. Oók wanneer je ZZP’er bent. Overal zijn handige en overzichtelijke programmaatjes voor.

Maar om ervoor te zorgen dat je niet alles dubbel hoeft in te voeren, is dé tip om tijd te besparen het koppelen van al deze data. Zodra jij al deze software aan elkaar koppelt, zul je zien dat je in één klap overzicht krijgt en je efficiëntie ontzettend toeneemt. Ook is een koppeling van diverse data zeer flexibel en schaalbaar. Je past eenvoudig de programma’s individueel aan en betrekt de software die jij op dat moment nodig hebt.

Leg de verbinding

Bij veel software producten is het mogelijk de verbinding te leggen tussen diverse programma’s en producten. Zo kun je bijvoorbeeld Woocommerce met Exact koppelen of zorgt een AFAS Magento koppeling voor automatische data uitwisseling. Het bespaart niet alleen tijd, maar het voorkomt ook dat je onnodig fouten gaat maken. Nooit meer verouderde en verschillende data wat niet op elkaar aansluit. Alles automatisch up-to-date naar de laatste versies en gesynchroniseerd op inhoud.

Door een software koppeling te laten maken, werk je sneller maar ook servicegerichter. Daarnaast is de data met een koppeling van de software ook direct beveiligd, een extra garantie wat ervoor zorgt dat de kans dat jouw informatie op straat komt te liggen veel kleiner is.

Kortom, met een software koppeling voorkom je dat er onnodig fouten in je gegevens sluipen, het bespaart veel tijd omdat je zaken niet dubbel hoeft in te voeren en het is ook nog eens veiliger. Een investering die zichzelf méér dan uitbetaalt. Want tijd is geld, dat weten ondernemers beter dan wie dan ook!

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7441043). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.