Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Voordelig zakelijk bellen, zo doe je dat!

 

We appen, bellen en mailen tegenwoordig wat af. Dit doen we niet alleen privé, maar ook zakelijk zit de smartphone nog net niet aan onze handen vastgekleefd. In dure tijden en bij grote bedrijven is dit een behoorlijke kostenpost. Een kostenpost waar zeker op te bezuinigen valt, mits je natuurlijk de trucjes hiervoor kent. Veel werkgevers besluiten het éénmaal op een bepaalde manier te doen en blijven hierbij. Zonde en een gemiste kans, want vaak zijn er veel voordeligere mogelijkheden. Welke dat zijn? Hier de twee tips van de experts.

Ga duurzaam langer door

Naast dat je voor een verouderd model kunt gaan, kun je ook je werknemers voorstellen niet een nieuw toestel aan te schaffen bij het verlopen van het abonnement maar juist voor een sim only abonnement te gaan. Deze zijn veel voordeliger én leveren vaak meer waar voor hun geld op qua minuten en GB’s. Daarnaast is het een duurzame keuze, want de toestellen worden aanzienlijk langer gebruikt. Om de kans te vergroten dat een toestel nog een ronde mee kan, is het slim om je werknemers van de nodige ‘beschermingsaccessoires’ te voorzien zoals screenprotectors en hoesjes. Ook kun je als werkgever zelf een voorraadje telefoons aankopen (bijvoorbeeld refurbished varianten) en deze combineren met Sim Only abonnementen.

Of derde ronde?

Dat jouw werknemers altijd voorzien moeten zijn van het laatste model smartphone? Dat is echt een illusie, omdat de ontwikkelingen niet meer zo extreem snel gaan als pakweg tien jaar geleden. Ook zijn er vandaag de dag veel meer opties dan de welbekende laatste lanceringen van de grote merken. Wel is het aan te raden om voor een merk te gaan met het bekende Android besturingssysteem of de Apple Software IOS. Hiermee weet je zeker dat de telefoons geüpdatet kunnen worden naar de nieuwste versies én dat de benodigde apps gebruikt kunnen worden. Op deze manier kunnen collega’s onderling goed samenwerken en kunnen ze dezelfde apps gebruiken in bijvoorbeeld gedeelde ruimtes. Een voorbeeld van zo’n goed toestel? De Samsung Galaxy A23 is hier een mooi voorbeeld van!

Kortom, in dure tijden is het meer dan logisch om op dergelijke kosten te besparen. Werknemers hebben hier over het algemeen ruim begrip voor en vinden dit natuurlijk veel fijner dan dat zij de kans lopen dat zij hun baan gaan verliezen. Met bovenstaande oplossingen zullen weinigen echter iets merken, behalve dat jij verschil ziet op de rekening!

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7429886). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.