Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Glazen en servies laten bedrukken

 

Wil jij als ondernemer zijnde net dat beetje extra doen? Wil jij de professionaliteit van jouw onderneming doortrekken in de details? Kies er dan voor om glazen en servies te laten bedrukken. Voorzie jouw glaswerk en servies van jouw eigen unieke logo. Met glaswerk en servies in de huisstijl van jouw onderneming onderscheid jij je van de concurrentie. Je laat hiermee zien dat je professionaliteit centraal hebt staan.

Servies met jouw eigen logo

Is jouw onderneming gevestigd in een mooi kantoorpand? Dan lijkt het wellicht niet direct relevant om servies te laten bedrukken. Je hebt immers geen horecaonderneming. Toch is bedrukt servies ook voor ondernemers met een kantoorvestiging interessant. Wanneer klanten en/of zakenrelaties jouw kantoorpand bezoeken, zal er regelmatig koffie gedronken worden. Koffie is immers een dranksoort die bij allerlei uiteenlopende gelegenheden geschonken wordt. Zo ook tijdens zakelijke meetings en sollicitatiegesprekken. Je wilt in deze situaties goed uit de verf komen als ondernemer zijnde. Jouw mooie product of unieke dienst is hierbij vanzelfsprekend leidend. Maar je kunt de professionele uitstraling kracht bijzetten middels unieke details zoals servies met jouw eigen logo. Onderschat de kracht van bedrukte kop en schotels dus niet!

Bierglazen die de optimale smaakbeleving

Het bedrukken van servies is dus eigenlijk voor alle ondernemers interessant. Maar er is één branche waar bedrukt glaswerk en bedrukte kop en schotels echt onmisbaar zijn. Dit betreft natuurlijk de horecabranche. In de horecabranche gaat het om de smaakbeleving die gasten ervaren. Men komt naar jouw onderneming toe voor het nuttigen van een drankje. Het is vervolgens aan jou als horecaondernemer de taak om de smaakbeleving zo optimaal mogelijk te maken. Je zult hiervoor vanzelfsprekend dranken van goede kwaliteit moeten schenken. Maar ook de presentatie draagt bij aan de smaakbeleving die jouw gasten ervaren. Zo zal bier in mooie bedrukte bierglazen beter smaken dan in een standaard saai glas. Investeer dus zeker ook als horecaondernemer in bedrukt glaswerk om zo de optimale smaakbeleving te kunnen creëren.

Vaatwasmachine- en krasbestendige bedrukkingen

Heb je besloten dat je glaswerk en/of servies wilt laten bedrukken? Dan wil je uiteraard wel dat de bedrukkingen daadwerkelijk mooi zijn én mooi blijven. Je wilt immers niet dat een bedrukt bierglas na een wasbeurt in de vaatwasser beschadigd is. Gelukkig is dit niet iets waar jij bang voor hoeft te zijn. De glazen en het servies die worden gebruikt zijn in de basis al van zeer hoge kwaliteit. Bij het maken van de bedrukkingen wordt eveneens gebruik gemaakt van de beste materialen. Het bedrukte- glaswerk en servies zijn vaatwasmachine- en krasbestendig. Hierdoor kun jij langdurig van jouw mooi bedrukte glaswerk en/of servies genieten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7415164). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.