Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

De voordelen van een draadloze oplader voor je iPhone

 

Draadloos opladen is in de afgelopen jaren natuurlijk enorm in populariteit toegenomen. Dat is dan ook niet gek, want het heeft meerdere voordelen. Heb jij een iPhone maar beschik je nog niet over een draadloze oplader voor je telefoon? Dan is dit zeker iets om over na te denken. Het is een handig accessoire voor je iPhone waar je veel aan kunt hebben.

Waar je bij iPhone accessoires bijvoorbeeld kunt denken aan AirPods, Airpods Cases, AirTag, AirTag hoesjes, een Apple Watch of MagSafe accessoires, kun je dus ook veel profijt hebben van een draadloze oplader. Wat de voordelen zijn van een draadloze oplader voor je iPhone? Wij sommen het hieronder voor je op! 

Het is makkelijk 

Het grootste voordeel van een draadloze oplader voor je iPhone is natuurlijk het gemak. Binnen no time kun je op deze manier je iPhone weer even wat batterij geven, waardoor je daarna weer uren gebruik kunt maken van je telefoon. Het is een snelle, effectieve manier om je telefoon op te laden.  

Je hoeft je hoesje niet te verwijderen 

Een ander mooi voordeel van iPhone draadloze opladers is dat je bij het draadloos opladen niet je telefoonhoesje hoeft te verwijderen. Het opladen graat er namelijk gewoon dwars doorheen, waardoor je dus geen extra handeling hoeft uit te voeren voordat je iPhone begint met opladen. 

Compatibel met andere apparaten 

Heb je naast je telefoon nog meerdere apparaten die de mogelijkheid bieden tot draadloos opladen? Er zijn meerdere draadloze opladers die geschikt zijn voor meerdere apparaten, waardoor je dus verschillende apparaten kunt opladen met behulp van één oplader.

Minder snoeren  

Wat ook fijn is aan het hebben van een draadloze oplader voor je iPhone, is het feit dat je veel minder snoeren hebt. Je hoeft dus niet al je kabels overal mee naartoe te nemen, wat mooi meegenomen is. Omdat het opladen zonder snoeren plaatsvindt, betekent het ook dat het veiliger is. De kans op elektrische storingen wordt op deze manier namelijk verkleind.  

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen heeft een draadloze oplader voor de iPhone dus zeker voordelen. Als je hier nog niet over beschikt, kan het zeker goed zijn om over na te denken. Houd er wel rekening mee dat draadloos opladen van de iPhone alleen mogelijk is vanaf de iPhone 8. Als je dus een ouder model hebt, kun je hier nog geen gebruik van maken. Als je wel een nieuwere iPhone hebt, kun je het gemak van een draadloze oplader zeker uitproberen. Wie weet is het voor jou ook wel een fijne oplossing!

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7354170). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.