Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SecureLink breidt managementteam uit

 

SecureLink, Europa's grootste onafhankelijke cybersecurity- en Managed Security Services Provider, kondigt vandaag de aanstelling aan van Thomas Fetten als Chief Executive Officer.

SecureLink kent een snelle groei en heeft besloten om het managementteam te verbreden. Thomas Fetten heeft zichzelf bewezen op het vlak van klantgerichtheid tijdens de groei van diverse technologiebedrijven in heel Europa. In zijn laatste rol als COO van Getronics, stuurde hij in 22 landen activiteiten aan met diverse enduser diensten, waaronder cloud, applicaties, onsite support en proactieve analyses. Eerder was hij werkzaam bij IBM, zowel in de Verenigde Staten als in Europa.

Marco Barkmeijer, medeoprichter en uittredende CEO, zal zich als Chief Commercial Officer richten op sales, marketing en vendors. Hij zal ook bestuurslid en aandeelhouder blijven. "Ik ben erg blij dat Thomas bij het SecureLink-team komt", zegt Marco Barkmeijer. "Zijn ervaring om bedrijven zoals het onze de volgende stappen in het groeiproces te laten zetten, zal ons ambitieuze doel om de wereldwijde leider in cybersecurity te worden, versnellen. Ik ben blij dat wij iemand hebben gevonden met de expertise, energie én drive van Thomas om het bedrijf in dit traject te leiden."

"Met de voltooide overnames van de afgelopen 18 maanden is SecureLink nu uitgegroeid tot een echte pan-Europese leverancier van cybersecurity", vertelt Thomas Fetten, de nieuwe CEO van SecureLink. "Ik ben verheugd de groeistrategie van het bedrijf voort te kunnen zetten door onze klanten oplossingen en managed services aan te bieden die hun activiteiten veiligstellen. SecureLink kan trots zijn op de expertise van meer dan 650 cybersecurity deskundigen, op de Cyber Defense Centers (CDC's) en op sterke partnerschappen met de leveranciers van beveiligingsoplossingen. Dat biedt ons een sterke basis om te blijven groeien."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6313867). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.