Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

iQibt stelt Clyde Cairo aan als salesmanager

 

iQibt stelt Clyde Cairo aan als salesmanager

IT-branchespecialist iQibt heeft haar salesorganisatie per 1 februari jl. versterkt met de komst van Clyde Cairo als ‘Salesmanager Solutions’. In deze rol zal Clyde zich focussen op de verkoop van innovatieve IT-oplossingen, waaronder SAP S/4HANA Finance, SAP Cloud for Customer (C4C) en Celonis, binnen alle branches waar iQibt zich op richt.

Vanuit zijn vorige functies als onder andere Sales Executive bij Sogeti, beschikt Clyde over brede ervaring in sales- en accountmanagement met name op het gebied van digitale transformatie.

Het aantrekken van een extra salesmanager past in de strategie van iQibt om een positie op te bouwen als branchespecialist in IT-oplossingen. Daarbij hoort naast het in huis hebben van hoogopgeleid en gekwalificeerd personeel ook een sterke en deskundige salesorganisatie die de klant kan adviseren over de juiste oplossingen.

Marcel Blokland, Partner en medeoprichter bij iQibt: ‘iQibt heeft sterke groeiambities als specialist in brancheoplossingen. Daar hoort een ervaren en ambitieuze salesmanager bij. Clyde voldoet aan dat profiel. We zijn er dan ook van overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage gaat leveren aan onze groeiambities.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5942249). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.