Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Drie manieren om online wat extra’s te verdienen!

 

In deze dure tijden wordt een extraatje op de bankrekening door veel mensen wel gewaardeerd. Met de komst van het wereldwijde web is dit eenvoudiger dan ooit. Gewoon vanaf de bank is het mogelijk om in een paar klikken wat extra’s op je rekening bijgeschreven te zien worden. Welke opties hiervoor zijn? Lees snel verder.

1.      Verkoop door

We hebben tegenwoordig veel spullen, héél veel spullen. En hoeveel gebruiken we er daadwerkelijk van? Dit geldt niet alleen voor spullen maar ook voor kleding en meubels. Wanneer je je huis en kast wilt opruimen en ook nog wat extra’s wilt verdienen is het aan te raden om eens te kijken naar wat je allemaal kunt verkopen. Dit kan tegenwoordig eenvoudig via sites als Marktplaats of Facebook en je zult versteld staan van de opbrengst.

2.      Investeer meer

Dat je naar de fysieke beurs moet om aandelen te kopen is met de komst van internet ook verleden tijd. In een paar klikken heb jij al een aandelenportefeuille samengesteld. Geen verstand van aandelen? Dan zijn ETF’s een goede optie om aan te schaffen. Ook cryptovaluta kunnen een mooie winst opleveren. Uiteraard zit er ook een risico aan, maar wanneer je je kansen spreidt en aandelen koopt op een betrouwbaar platform valt het vaak mee wat het daadwerkelijke gevaar is. Kies voor een site waar je heldere inzichten krijg en eerlijke adviezen zoals bijvoorbeeld Immediate Peak. Uiteraard is het wel alleen aan te raden om dit te doen wanneer je het geld ook daadwerkelijk kunt missen. 

3.      Gebruik je talent

Heb je een talent voor het schrijven van leuke teksten, het ontwerpen van mooie logo’s of maak jij de meest prachtige schilderijen? Dan is dit iets om ook iets mee te gaan doen. Doe altijd wel iets wat je daadwerkelijk zelf ook leuk vindt om te doen, dan zal het niet als een extra manier van werken voelen maar gewoon als een hobby die wat oplevert. Je hoeft hiervoor geen eens een website te starten, maar je kunt gewoon bekende platformen gebruiken zoals freelancer of hoofdkraan. 

Kortom, online geld verdienen is vrij eenvoudig wanneer je de plekken kent. Van online zaken verkopen, handelen in crypto of het inzetten van je talent. Kies de vorm die bij jou past en je zult zien dat je een leuk extraatje kunt verdienen. Zet dit geld ook direct apart en spaar voor een leuk specifiek doel, daarmee komt het niet op de grote berg en is het een beloning voor je extra inspanningen. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7578265). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.