Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Alles wat je moet weten over Lime CRM

 

Lime CRM is een krachtig en flexibel CRM platform van het bedrijf Lime Technologies dat je kan helpen bij het beheren van al je relaties, klanten en contactpersonen. Het is ontworpen om eenvoudig te gebruiken voor zowel kleine ondernemingen als grotere bedrijven. Met Lime CRM kan je alle informatie over je relaties verzamelen, organiseren en analyseren. Je kan ook de interactie met klanten verbeteren door op maat gemaakte campagnes te creëren die gericht zijn op specifieke doelgroepen. Daarnaast biedt het platform verschillende tools waarmee je processen kunt automatiseren, waaronder lead-tracking, workflow-automatisering en meer. Verder heeft Lime CRM ook een aantal functies die speciaal ontworpen zijn voor sales teams, waaronder geavanceerde rapportage, forecasting tools en andere nuttige functies om hun effectiviteit te verhogen. Kortom, als je op zoek bent naar een veelzijdig CRM systeem dat je helpt bij het beheren van alle aspecten van je bedrijf, dan is als CRM Lime gebruiken wellicht iets voor jou!

Wat is Lime CRM?

Dit Customer Relationship Management (CRM) systeem helpt bedrijven om hun klanten te begrijpen, betere relaties op te bouwen en meer waarde uit hun klantgegevens te halen. Het systeem biedt gebruikers een intuïtieve interface waarmee ze contactgegevens, activiteiten, documenten en andere informatie over hun klanten gemakkelijk kunnen beheren. Met het Lime CRM system en de Lime CRM app kan je ook automatiseringstaken instellen om processen te versnellen en de productiviteit van je team te verhogen. Het systeem biedt ook geavanceerde analysemogelijkheden die je helpen om inzicht te krijgen in de prestaties van je bedrijf.

Wat voor soort functies heeft Lime CRM?

Lime CRM biedt een breed scala aan functies om je bedrijf te helpen groeien. Het systeem biedt onder andere klantrelatiebeheer, marketingautomatisering, verkoopondersteuning, documentbeheer en meer. Met Lime CRM kan je contactgegevens van klanten beheren, leads genereren en volgen, campagnes opzetten en uitvoeren, rapportages maken over de prestaties van je bedrijf en nog veel meer. Het systeem is ook volledig geïntegreerd met verschillende externe applicaties zoals Google Drive, Dropbox en Microsoft Office 365. Dit maakt het gemakkelijk om bestanden te delen met collega's of klanten.

Hoe integreer je een bestaande database met Lime CRM?

Het integreren van een bestaande database met Lime CRM is eenvoudig. Allereerst moet je de database exporteren naar een CSV-bestand. Vervolgens kun je het CSV-bestand importeren in Lime CRM door op de knop 'Importeren' te klikken in het menu 'Gegevens'. Je zal vervolgens gevraagd worden om wat informatie over de geïmporteerde gegevens te verstrekken, zoals welke velden erin staan en hoe ze genoemd zijn. Nadat je dit hebt gedaan, kan je de gegevens bewerken of aanvullen voordat ze worden opgeslagen in Lime CRM. Als laatste stap moet je ervoor zorgen dat alle gegevens correct worden weergegeven in Lime CRM door middel van filters en rapportages.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7485718). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.