Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Misco Solutions wint aanbesteding SudwestFryslan

 

Misco Solutions heeft een raamovereenkomst voor twee jaar gesloten voor de levering van IT-werkplekken aan de gemeente Súdwest-Fryslân. De raamovereenkomst volgt uit de gunning van een Europese aanbesteding aan Misco Solutions. Het betreft de levering van werkstations, toebehoren en aanvullende dienstverlening voor circa 2400 devices. De overeenkomst is hierna nog te verlengen met twee keer een jaar.

Amstelveen, 20 november 2017 ‒ Misco Solutions heeft een raamovereenkomst voor twee jaar gesloten voor de levering van IT-werkplekken aan de gemeente Súdwest-Fryslân. De raamovereenkomst volgt uit de gunning van een Europese aanbesteding aan Misco Solutions.
Omdat gemeente Súdwest-Fryslân ook ICT-dienstverlening verricht voor gemeente Harlingen en Littenseradiel, voorziet de tweejarige raamovereenkomst deze gemeenten van levering van werkstations, toebehoren en aanvullende dienstverlening voor circa 2400 devices. De overeenkomst is hierna nog te verlengen met twee keer een jaar.

De gemeente Súdwest-Fryslân wenste via een openbare Europese aanbesteding per perceel drie raamovereenkomsten af te sluiten met meerdere opdrachtnemers voor de levering van hardware voor mobiele en vaste apparatuur en aanverwante dienstverlening. De opdrachtnemers dienden merkonafhankelijk te zijn en verschillende A-merken te kunnen leveren. Van de in totaal vier inschrijvers bleek Misco Solutions het best aan te sluiten bij de wensen van de afnemers. Misco Solutions wist zich te onderscheiden op het gebied van prijs, kwaliteit van de dienstverlening en het maatschappelijk verantwoord ondernemen door onze specifieke marktkennis.

De gemeente sluit met Misco Solutions een raamovereenkomst af voor Perceel 1: werkstations en toebehoren. Dit betreft de levering van desktops, thin clients, laptops en monitoren. Het staat de gemeente vrij om optioneel aanverwante randapparatuur af te nemen zoals muizen, toetsenborden, dockingstations, etc.
Misco Solutions tekent daarnaast voor onder andere garantieafhandeling, uitgepakt leveren in rolcontainers, installatie op locatie en overige bijpassende dienstverlening op basis van ISO 27001-standaarden.

Misco Solutions is bijzonder verheugd met de raamovereenkomst. We willen dan ook graag een volwaardige gesprekspartner zijn voor de gemeente Súdwest-Fryslân, een die de uitdagingen van de specifieke markt herkent en daar de juiste oplossing voor heeft. “We zijn dan ook erg trots dat de gemeente Súdwest-Fryslân hun vertrouwen in Misco Solutions hebben uitgesproken.” Aldus Marc Hekman, Sales Manager Public voor Misco Solutions.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6249526). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.