Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Enterprise cloud boost bedrijfsprestaties Tintri

 

cloud computing

Tintri, de leverancier van zakelijke cloud-platforms, maakt vandaag bekend dat het een sterke opmars heeft gemaakt in de markt voor zakelijke clouds. Dit was mogelijk dankzij de introductie van een nieuwe reeks van oplossingen in het vierde kwartaal van het boekjaar 2017, dat eindigde op 31 januari 2017.

Deze oplossingen omvatten onder meer:

• Gegevensbescherming en disaster recovery tussen datacenters en de cloud met geïntegreerde oplossingen voor primaire en secundaire opslag
• Synchrone replicatie voor recovery point objectives (RPO’s) van nul en recovery time objectives (RTO’s) van bijna nul
• Het Enterprise Cloud-platform, dat op basis van de webservice-architectuur en REST API’s van Tintri de implementatie en het beheer van zakelijke clouds vereenvoudigt.

Tintri wist een recordaantal nieuwe klanten aan te trekken voor zijn zakelijke cloud-platform, dat voorziet in autonome diensten, automatiseringsmogelijkheden, selfservicefunctionaliteit en voorspellende analyses. In het vierde kwartaal van 2017 sleepte Tintri de meeste deals met een waarde van 1 miljoen dollar binnen van alle kwartalen binnen zijn bestaansgeschiedenis.

“De recente bedrijfsresultaten van Tintri geven aan dat organisaties die de flexibiliteit van publieke clouds naar hun datacenter willen brengen, voor Tintri Enterprise Cloud kiezen”, zegt Ken Klein, de bestuursvoorzitter en CEO van Tintri. “All flash-oplossingen vertegenwoordigden in het vierde kwartaal van het boekjaar 2017 voor het eerst het leeuwendeel van onze omzet. Onze software blijft daarnaast voor onderscheidende waarde zorgen. De verkoop van aanvullende diensten staat op een historisch hoog niveau, en Tintri Analytics wordt door ruim een derde van onze wereldwijde klanten ingezet. Tintri heeft de juiste keuzes gemaakt. De markt blijft een beroep op ons doen. Dit komt omdat bedrijven en aanbieders van cloud-diensten behoefte hebben aan storage-technologie die als bouwsteen kan dienen voor automatisering en selfservice.”

Door het inrichten van een zakelijke cloud met behulp van technologie van Tintri slaagde de NFL-organisatie Oakland Raiders erin om de operationele kosten van zijn ICT-infrastructuur met 74 procent terug te dringen. Daarmee was de organisatie in staat om haar investering in de oplossing van Tintri binnen zes maanden tijd terug te verdienen. “Ons ICT-team is verantwoordelijk voor het waarborgen van krachtige prestaties voor alle applicaties die onze bedrijfsvoering ondersteunen”, aldus Matthew Pasco, vice president Information Technology bij de Oakland Raiders. “Helaas was onze legacy storage-omgeving zowel traag als lastig te beheren. De keuze voor Tintri was snel gemaakt. Het platform van Tintri vereist geen tussenkomst. We hoeven niets te doen om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5987017). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.