Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

RedLogic wint Impact Business Award

 

troffee

Tijdens het jaarlijkse groei diner in Lage Vuursche heeft RedLogic B.V. uit Houten de Impact Business Award 2017 in ontvangst mogen nemen in de categorie IT dienstverlening.

Een deskundige jury onder voorzitterschap van Nyenrode Business University docent Bastiaan van den Noort heeft alle genomineerden beoordeeld op vernieuwend ondernemerschap, kwaliteit van dienstverlening en gerealiseerde impact binnen en buiten het vakgebied.

In het juryrapport wordt vooral de manier geroemd waarop RedLogic zich in de afgelopen vijf jaar een prominente plaats heeft weten te veroveren binnen het IT dienstverleningslandschap. Met een heldere visie op het Software-Defined DataCenter begeeft RedLogic zich in de voorhoede van innovatieve IT bedrijven binnen Europa.

“Wij zijn zeer vereerd om deze Impact Business Award te mogen ontvangen,” zegt RedLogic Co-Founder Martijn Muijs. “Het geeft ons een bevestiging dat onderscheidend ondernemerschap loont, maar is vooral een verdienste van het gehele RedLogic team.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5945194). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.