Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EMC Data Protection Advisor 5.5: databescherming, beheersanalyse en reporting voor backup en replicatie

EMC, speler in informatie-infrastructuuroplossingen, introduceert replicatie-ondersteuning in versie 5.5 van de EMC Data Protection Advisor software. Dit stelt gebruikers in staat om alle grote backup-applicaties en replicatietechnologieën te monitoren, zowel in fysieke als virtuele omgevingen. EMC Data Protection Advisor 5.5 biedt organisaties één verenigde oplossing voor monitoring, analyses en reportage van backup-, replicatie- en NAS infrastructuren. Dit resulteert in verhoogde compliance, een verlaagd risico voor data exposure én een verhoogde operationele efficiency tegen lagere kosten.

Organisaties investeren aanzienlijk in databeschermingstechnologieën om recovery vanuit een divers scala aan failures en rampenscenario's mogelijk te maken. Er is echter te weinig inzicht in de verschillende omgevingen om te kunnen garanderen dat organisatie brede recovery doelstellingen ook daadwerkelijk worden gehaald.

EMC Data Protection Advisor automatiseert de collectie van data vanuit applicaties, hosts en arrays. De software monitort daarbij op data exposure en mogelijke gaps die kunnen leiden tot het niet voldoen aan SLA's of databeschermingsdoelstellingen. De nieuwste versie van EMC Data Protection Advisor omvat nu ook replicatiesoftware en biedt organisaties daarmee één raamwerk voor het verenigd beheer van databescherming voor backup en replicatie.

EMC Data Protection Advisor 5.5 omvat:

- Ondersteuning voor replicatie voor de nieuwe EMC Symmetrix en EMC CLARiiON: Data Protection Advisor creëert één grafische map van applicatie-clients, arrays, apparaten en replica's. Zo wordt inzichtelijk wat er werkt en waar mogelijke replicatie-gaps voorkomen.

- Ondersteuning voor EMC RecoverPoint Network-Based Replication: dit biedt organisaties aanzienlijk meer inzicht in replicatieconfiguratie en performance en helpt ze recovery- doelstellingen te behalen.

- Versnelde transitie naar de private cloud: EMC Data Protection Advisor biedt verregaande ondersteuning voor VMware door de integratie van vCenter Server. Daarbij helpen de nieuwe chargeback functionaliteiten voor backup en chargeback ondersteuning voor EMC RecoverPoint organisaties bij het opzetten en aanbieden van private clouddiensten.

- Unified Deduplication Reporting door uitgebreide ondersteuning voor EMC Data Domain: EMC Data Protection Advisor levert één gecombineerd overzicht van deduplicatieratio's van EMC Data Domain, EMC Avamar en EMC Networker.

- Uitgebreide ondersteuning voor EMC Celerra Unified Storage: grafische mapping van de verbanden van Celerra Replicatie software.

Beschikbaarheid

EMC Data Protection Advisor 5.5, is per direct verkrijgbaar via EMC en zijn Velocity2 - en geautoriseerde partners.

Meer informatie over EMC Data Protection Advisor vindt u hier:

- Whitepaper: Increasing Recoverability of Critical Data with EMC Data Protection Advisor and Replication Analysis

- Demo: EMC Data Protection Advisor

- Data Sheet: EMC Data Protection Advisor for Replication

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3196677). © Jaarbeurs IT Media.
?

Lees meer over:
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×