Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WithSecure kiest Distology als distributiepartner voor Benelux

 

Distology kondigt aan dat het is benoemd tot distributiepartner van WithSecure. Als distribiteur zal Distology zorg dragen voor het gehele portfolio van het securitybedrijf, waaronder het cloud-native platform WithSecure Elements.

De Finse security specialist, WithSecure, is meer dan 30 jaar actief in de markt en daarmee een gevestigde naam. Distology gaat een belangrijke rol spelen in het vergroten van zijn netwerk binnen de Benelux markt. Daarmee krijgt WithSecure een nog groter bereik richting de zakelijke eindgebruiker. 

Dankzij de samenwerking met WithSecure kunnen partners en vendoren profiteren van een compleet pakket van innovatieve zakelijke oplossingen om cyberaanvallen te voorkomen. Het portfolio bestaat uit intelligente endpoint protection, endpoint detection & response, vulnerability management en cloud protection. Alle oplossingen worden aangeboden onder de paraplu van het WithSecure Elements platform. Hierdoor kunnen organisaties eenvoudig oplossingen combineren, op- en afschalen en zelf bepalen welke bescherming het beste bij hun specifieke behoeften past. Daarnaast wordt dit alles mogelijk gemaakt middels een intuïtief managementportaal. 

De keuze voor Distology is een logische keuze volgens Maarten van der Velde van WithSecure: “Distology is in korte tijd uitgegroeid tot een specialist in Cloud gebaseerde security technologie en vertegenwoordigt toonaangevende leveranciers. Daarnaast is het een partij die goed aansluit op onze 'co-security' aanpak, omdat ze ook door middel van een goede samenwerking en partnership de huidige security uitdagingen van organisaties willen aanpakken. Wij kijken er dan ook naar uit om samen verder te bouwen, met een gezamenlijke focus op innovatie en optimaal klantadvies.” 

Vanwege de hoge cyberdreigingen wereldwijd is IT-security een enorme uitdaging geworden op zowel maatschappelijk als technologisch niveau. Dialogen en samenwerkingen zijn daarom cruciaal om krachtiger op te treden en tot nieuwe inzichten te komen,” aldus Thomas Kramps, regional director Benelux.“WithSecure begrijpt dit als geen ander en heeft net als ons een ethos gebaseerd op vertrouwen, relaties, energie en gedrevenheid. Daarnaast hebben ze een innovatief portfolio van wereldklasse. Wij zijn er dan ook erg trots op dat WithSecure voor ons heeft gekozen.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7482822). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.