Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

KnowBe4 organiseert de tweede editie van KB4-CON EMEA

 

Virtuele cybersecurity-conferentie biedt waardevolle inzichten en best practices voor het ontwikkelen van een sterke security-cultuur

Utrecht, 19 september 2022 - Op donderdag 6 oktober vindt de tweede editie van KB4-CON EMEA plaats. Tijdens dit virtuele cybersecurity-event van KnowBe4 zullen keynotes worden verzorgd door onder meer Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4, de Israëlische white-hat hacker en beveiligingsanalist Keren Elazari, de bekende hacker Kevin Mitnick en de vooraanstaande auteur en onderzoeker Perry Carpenter.

Keren Elazari

Elazari is een white-hat hacker, onderzoeker, spreker en auteur. Ze is momenteel als senior onderzoeker verbonden aan het Cyber ​​Research Center van de Universiteit van Tel Aviv. Haar TED Talks zijn door miljoenen mensen bekeken, vertaald in 30 talen en zijn baanbrekend geweest om beter te begrijpen hoe hackers denken, welke methoden zij gebruiken en hoe daar grip op te krijgen.

Kevin Mitnick

Kevin Mitnick is 's werelds beroemdste hacker, die in 1995 veel media-aandacht kreeg toen hij na een achtervolging werd gearresteerd door de FBI. Sindsdien past hij zijn ervaringen opgedaan aan de 'donkere kant' toe in zijn werk als waardevolle veiligheidsadviseur, spreker en auteur. Kevin is momenteel Chief Hacking Officer bij KnowBe4.

Perry Carpenter

Perry Carpenter leidde bij Gartner Research het onderzoek naar security awareness, security culture management en antiphishing-gedragsmanagement, waarbij ook de IAM-strategie, CISO Program Management mentoring en de successtrategieën van Technology Service Providers werden behandeld. Dankzij zijn brede ervaring op de Noord-Amerikaanse en Europese markten geeft hij beveiligingsadvies en consultancy-diensten aan veel van de bekendste wereldwijde merken. Ook is hij auteur van onder meer Transformational Security Awareness: What Neuroscientists, Storytellers, and Marketers Can Teach Us About Driving Secure Behaviors. Carpenter is momenteel Chief Evangelist en Strategy Officer bij KnowBe4.

KB4-CON EMEA richt zich op CISO's, cybersecurity-professionals en beheerders van security awareness-trainingen. De ochtendsessies, van 10:00 tot 13:30 uur, zijn voor iedereen toegankelijk. Ook zullen optionele productdemo's beschikbaar zijn, met toegang tot producttraining en best practices van KnowBe4, en waardevolle mogelijkheden om te netwerken met branchegenoten.

Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4: “De eerste editie van KB4-CON EMEA vorig jaar, had 6.000 registranten, en 94% van de aanwezigen beoordeelde het event met een acht of hoger. Deze evenementen zijn duidelijk waardevol voor de cybersecurity communities. Deelnemers krijgen nieuwe inzichten van brancheleiders en hebben de mogelijkheid om te netwerken met branchegenoten. Daarom hebben we van KB4-CON een jaarlijks terugkerend event gemaakt. We kijken ernaar uit om nauwer contact te leggen met onze communities in EMEA.”

De volledige agenda voor KB4-CON EMEA is hier te vinden. Registratie is mogelijk via deze link.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7414789). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.