Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Lees alles over de Busch Jaeger dimmer

 

Door gebruik te maken van een dimmer weet je zeker dat je altijd de perfecte lichtsterkte hebt. Of je nou rustig naar muziek aan het luisteren bent of je geniet ontspannen van een lekker glaasje wijn. Met dimmers is het mogelijk om een unieke sfeer in huis te creëren.

In het assortiment van Busch Jaeger vind je een groot aantal verschillende dimmers. Zo kan je helemaal zelf kiezen hoeveel licht je op een bepaalde plaats of op een bepaald moment wilt hebben. Bekijk hier de producten van Busch Jaeger.

DALI-potentiometer

Met de DALI-potentiometer Broadcast kun je op iedere snelheid de verlichting in je huis dimmen. Het is met deze dimmer mogelijk om iedere gewenste lichtsterkte te regelen. Nog een leuk extraatje aan deze dimmer is dat ook de kleur van de draaiknop verlichting naar wens kan worden ingesteld.

De kleuren waaruit je bij de DALI-potentiometer kunt kiezen zijn blauw, groen, oranje, geel, oranje rood, rood, magenta en warm wit en koud wit. Al deze kleuren kan je met twee verschillende helderheid nuances instellen. Je kan de draaiknop verlichting ook uitschakelen.

Busch-memory dimmer

Het grote voordeel van de Bush-memory dimmer is dat dit twee verschillende dimmers in een zijn. Je kan met deze ruimtebesparende dimmer twee verschillende armaturen bedienen. Door kort op een toets te drukken kan je een armatuur aanzetten, door lang te drukken schakelt deze uit.

Radiografische Busch-dimmer

Met de radiografische Busch-dimmer Waveline kan je vanuit je luie stoel met een druk op de knop al je apparaten bedienen. Dit doe je door gebruik te maken van de radiografisch gestuurde afstandsbediening.

Busch-tipdimmer

Je kan bij het gebruik van deze dimmer je licht aanzetten met een simpele druk op de knop. Het voordeel van de Busch-tipdimmer is dat deze heel eenvoudig te bedienen is. Wanneer je deze dimmer opnieuw inschakelt wordt er automatisch voor de laatst gebruikte lichtsterkte gekozen.

ZigBee Light Link

Het voordeel van de ZigBee Light Link is dat je met deze dimmer niet alleen licht kunt schakelen maar ook kunt dimmen. Doordat deze dimmer van meervoudige bedieningselementen is voorzien kan je al je voorkeuren voor licht scènes opslaan.

Busch draaidimmer

De Busch draaidimmer is een traditionele draaiknop die zorgt voor perfecte lichtregeling in een handomdraai. Deze dimmer heeft een memofunctie en is zo eenvoudig in gebruik dat deze zelfs door kinderen kan worden gebruikt.

Dimmers van Busch Jaeger

Wanneer je kiest voor een dimmer van Busch Jaeger hoeft de verlichting in je huis niet altijd op volledig vermogen te branden. Hierdoor bespaar je veel energie. Ook zal de levensduur van de lampen stijgen omdat deze niet voortdurend het volledige vermogen hoeven te gebruiken. Heb je vragen over Busch Jaeger? Neem hier contact op.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7384897). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.