Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ITAM solutions brengt InfraVision aan boord van missie

 

25 april 2022 - ITAM solutions heeft begin april de activiteiten van ITSM-dienstverlener InfraVision uit Gorinchem overgenomen. Met de overname bouwt ITAM solutions verder aan de groeistrategie en unieke propositie in de markt: een geïntegreerde IT management dienstverlening die verschillende disciplines omvat: ITAM, ITSM, ESM en SIAM.

Expertise en tooling aan boord 

Met de huidige overname van InfraVision verstevigt ITAM solutions haar positie in de markt en voegt het  bovendien expertise toe op de gebieden van Enterprise Service Management (ESM) en Service Integration and Management (SIAM). InfraVision brengt extra ITSM-expertise aan boord met beproefde technologie voor een  optimale procesbeheersing en dienstverlening. Het stelt ITAM solutions in staat de nieuwe propositie uit te bouwen met als doel haar klanten en partners aantrekkelijke voordelen te bieden ten aanzien van schaal,  capaciteit, continuïteit op de lange termijn, efficiency, specialistische kennis en innovatie.  

Unieke propositie: Identity Lifecycle Management 

Het perspectief van de gebruiker is doorslaggevend voor de strategische stappen, het is daarom geen toeval  dat ITAM solutions een brug slaat tussen vakdisciplines in de IT die nauw met elkaar verbonden zijn: IT Asset  Management en IT Service Management. Twee disciplines die in dienst van de employee journey staan.  Khalid Hafid, CEO ITAM solutions: “Juist door te redeneren vanuit het perspectief van de IT-gebruiker, zijn we  veel beter en gerichter in staat klanten te helpen om de hele beheersing van software en hardware assets over  hun gehele levenscyclus te realiseren. Dat is precies wat we voor ogen hebben met ‘Identity Lifecycle Management’. Hierbij stellen we het hele IT management in dienst van de klant, simpelweg een persoon (identity) die gefaciliteerd dient te worden vanaf het moment dat hij of zij een organisatie binnenkomt, tot zijn  of haar vertrek. Faciliteren dus, eigenlijk zoals het altijd bedoeld is”   

Groeikansen voor IT talent 

Internationaal bestsellerauteur van ‘Gen Z, verlangen naar verandering’ René Boender legt uit waarom ITAM  solutions met deze overname een unieke stap zet in toekomst: “Organisaties zouden zich meer moeten  aanpassen aan de behoeften van jongere generaties om sterke aantrekkingskracht te behouden, anders komen  ze niet bij je werken. Technologie is daarbij onmisbaar om aansluiting te vinden. De toekomst is echt tech-driven, omdat anders de verwachte flexibiliteit niet te realiseren is.”  ITAM solutions werkt de komende tijd verder aan innovatieve geïntegreerde services om klanten maximaal te ontzorgen en een optimale gebruikerservaring te realiseren. Het maakt het bedrijf eveneens een aantrekkelijke  werkgever voor IT talent dat op zoek is naar een innovatieve werkomgeving met volop kansen en  doorgroeimogelijkheden. Nieuw talent is daarom zeker welkom.  

Achtergrond ITAM solutions  

ITAM solutions heeft een hoofdkantoor in Eindhoven en nevenvestigingen in Leiden, Gorinchem, Antwerpen,  Singapore en de VS. Het bedrijf biedt managed services, consultancy en tooling op het het gebied van IT Asset  management (ITAM), IT Service Management (ITSM), Enterprise Service Management (ESM) en Service  Integration and Management (SIAM). ITAM solutions is vijfvoudig winnaar van de FD Gazelle Award en een  gecertificeerd Great Place To Work.  

Meer informatie:  

Wilt u meer weten over deze overname of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 040  369 0540 of mail ons via marketing@itamsolutions.n

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7346787). © Jaarbeurs IT Media.

?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.